Landskabspleje Idéer til forhaven for dobbelt bredde hjem

Dobbelt bredde produceret hjem tilbyde plads og en robust sted for at leve uden de høje omkostninger ved site-bygget boliger. Men mange boligejere, der køber et fremstillet hjem foretrækker at skjule eller nedtone dets forskelle fra andre boliger. Prøv nogle fokuseret landskabspleje opgraderinger for at supplere de attraktive dele af din dobbelt bredde og skjule eventuelle utiltalende områder.

Brug Evergreens

Hvis du tilføjer planter til at skjule en grim patch af sidespor eller andre eyesore på boligen dobbelt bredde, skal du vælge stedsegrønne planter. Plante, der mister deres blade om vinteren vil afsløre den uønskede område. Hvis dit hjem er i et tropisk klima med ingen vinter, vil enhver plante med året rundt løv arbejde. Der er ingen mening i at tilføje planter til at dække et bestemt område op, hvis de vil bare henlede opmærksomheden på det, når bare.

Mulched senge

Da en dobbelt bredde hjem ikke har en beton eller mursten foundation, skal du vælge en anden metode til blanding området hvor aluminium inddækningen af en dobbelt bredde møder jorden. Planter med aggressive rødder eller vining tendenser vil vokse på blinkende og kunne skade det. Prøv omkring bunden af dit dobbelt bredde hjem med mulched højbede og et udvalg af blandet små buske og sammenklumpe planter.

Vinstokke

Hvis du ikke kan lide udseendet af træbeklædningen på din autocamper eller er træt af pres-vask det hvert år, kan du prøve at voksende ikke-aggressive vinstokke over hjemmet. Hurtigtvoksende vinstokke som Ficus pumila eller krybende fig, vil spredes og dække den udvendige vægge i et år eller to med ordentlig pleje. Nogle vinstokke, som engelsk vedbend eller Hedera helix, kunne skade sidespor eller vokse for aggressivt ind i strukturen af hjemmet. Blomstrende vinstokke vil tilføje tiltrækningskraft i den blomstrende sæson.

Skygge

Ældre campingvogne blev ofte bygget med lidt at ingen isolering. Dette fører til meget dyre køling regninger, hvis du bor i et varmt klima. Tilføje skygge omkring din dobbelt bredde mobilhome vil oprette skygge og sænke temperaturen inde i dit hjem, ifølge det amerikanske Department of Energy. De store og langsomt voksende decidious træer ofte valgt for skygge drop store grene, at sætte huller i svagere tagene af dobbelt bredde hjem. I stedet, prøve en vinstok espalier eller høje stedsegrønne træer, der forbliver kompakt plantet til skygge den sydlige side af huset.