Sådan hæld dobbelt bredde Trailer fod

Dobbelt bredde trailer footings er vigtigt at overveje når du planlægger for opsætning. De giver en god base for byggematerialer, når du planlægger på æglæggende blok eller mursten for understøttelse. De kan være tidskrævende at grave og hæld, men med lidt forberedelse, opgaven kan fuldføres i en dag eller to.

Instruktioner

Dobbelt bredde sidefødder

•Measure længde og bredde af dobbelt-dækkende før det leveres på webstedet. Du skal vide dette, når du planlægger sidefoden.

•Locate det første hjørne af sidefod og drev en 2 x 4 spil i jorden. Dette kan være hvor som helst du vælger, så længe der er plads nok til de andre hjørner i forhold til den ene.

•Measure overfor det første punkt bredden af dobbelt bredde. Tilføje en ekstra 12 inches for ekstra fod og drive en anden 2 af 4 i jorden. Dette er gjort for at tillade tolerance for placeringen af dobbelt bredde, når det er leveret.

•Stræk og tie off nylon sejlgarn fra punkt, et punkt to uden at skære sejlgarn. Bare binde det ud og lad det ligge ved siden af det andet punkt for nu. Måle fra det andet længden af dobbelt bredde og tilføje 12 inches for tolerancen faktor.

•Square disse tre punkter ved hjælp af 3, 4, 5 trekant metode. Begynder på det andet punkt og måle tilbage til de første 3 fødder. Gøre en mark på sejlgarn på 3 fødder. Tilbage på det andet punkt, måle ned længde 4 fødder og laver et mærke på sejlgarn. Med en hjælper på det tredje punkt, holder den 2 x 4 spil på den ønskede længde med sejlgarn svøbt omkring bålet og en hjælper på 3-foot mark holding målebånd, trække målebåndet i en vinkel og ud til 5 fødder. Den tilsvarende 4-foot mark skal line op med 5-foot mark på målebåndet. Hvis det ikke sker, har din hjælper på det tredje punkt justere sin ende, så de justeres. Du har nu halvdelen af layoutet firkant. Gentag disse trin, indtil du har gjort det hele vejen rundt sidefoden.

•Dig sidefod linje med sejlgarn, du oprettet i forrige trin. Sidefoden skal være 8 til 12 inches dyb, 24 inches lang fra sejlgarn indad, og bør kontrolleres med bygmesterens plan hver 4 fødder til at sikre, at sidefoden forbliver niveau.

•Kontroller 1/2 tommer-re-bar ned i jorden med 4-fods mellemrum inde i sidefoden. Re-bar kommer i 2-mund stykker og du skal drive dem halvvejs i i første omgang. Når re-bar er angivet, gå tilbage og begynde på et hjørne køre det første stykke af re-bar ned indtil 6 til 8 inches tilbage over jorden. På hvert stykke af re-bar, skal du køre stykket ned, indtil du får inden for et par inches over den sidste ene. Bruge bygmesterens plan til at kontrollere alle re-bar med henvisning til det oprindelige niveau.

•Spray toppe af re-bar med orange maling. Dette vil hjælpe dig med at finde dem når hælde beton.

•Figure beton. Tag de to længder og to bredder og tilføje dem sammen. Multiplicer dette nummer af 2 (footer bredde i fødder) og at antallet af.75 (sidefod dybde i inches). Fordi vi skal holde sig inden for de samme måleenheder, svarer.75 til en 8-tommer sidefod. Dividere dette tal med 27 og du vil have den cubic yards nødvendige for hælde sidefoden. Hvis du ikke er komfortable med regne betonen, har den konkrete leverandør figur beton.

Tips & advarsler

  • Hæld beton, opmærksom på den orange-malet re-bar. Dette er din referencepunkt for beton. Niveau beton til toppen af re-bar og glatte ud med den konkrete murske. Tillader betonen til at hærde i 24 timer, og jobbet er fuldført.
  • Altid bære beskyttende handsker og tøj.