Hvordan man dyrker Stella kirsebærtræer

Hvordan man dyrker Stella kirsebærtræer


Kirsebær er den første sten frugttræ til blomst og frugt, indbydende ankomsten af sommeren. Stella kirsebær træ er selvbestøvende, hvilket betyder, at det ikke behøver andre træer skal bære frugt for det til at blomstre. Denne kompakte træet vokser 12 til 16 fod høje, hvilket gør det ideelt for mindre haven områder. I April briste lyse pink blomstrer åbne, vigepligt til mørke røde bær i juli. Kirsebærtræer producere større afgrøder i områder, der har frostklare betingelser.

Instruktioner

•Vælg en placering, der modtager fuld sol hele dagen. Stella kirsebær træ gør ikke godt hvis nær en bygning eller skygge træer.

•Till haven område efter den sidste frost, normalt i tidlig til sent forår. Da kirsebærtræer behøver veldrænet jord, det er vigtigt at kontrollere dræning. Gøre dette ved at grave et hul omkring 24 inches dyb og hælde en spand vand i den. Hvis vandet sidder i hullet, vil du nødt til at berige jorden med rådnet husdyrgødning og en kvalitet, pottemuld jordbund med en pH på 6.2 til 6.8.

•Dig et hul to gange så stor som træets rodklump. Sætte træet i hullet med toppen af rod bolden niveau med jordoverfladen. Udfyld omkring rødder med jord og tamp med din fod. Spil dit nye træ for at undgå skader fra vind.

•Kapacitet dit træ godt efter plantning, iblødsætning jord med en langsom sive i en til to timer. Det er bedre at vand dybt med en soaker slange end at vand hurtigt og mere overfladisk. Holde din cherry tree vandes godt især i varmere temperaturer. Jorden skal være tør ned til ca 3 inches før vanding. Ikke kingsize for at undgå rod rot.

•Applicer en langsom frigivelse gødning efter plantning og i det tidlige forår hvert år. Bruge en gødning beregnet til frugttræer med et højt kvælstof niveau (det første tal på beholderen). Sprede gødning omkring den udvendige diameter af træet, være omhyggelig med ikke at røre ved stammen.

•Applicer et lag af økologiske muld under træet. Det holder ukrudtet under kontrol og hjælper jorden kold samtidig bevare fugt.

•Prune din kirsebær træ i sensommeren efter det er færdig producerer frugt. Cut off døde eller beskadigede lemmer og oprette en vase figur ved at skære lemmer i midten. Dette giver mulighed for bedre luftcirkulation i midten af træet. Anvende en beskæring pasta for at undgå sygdom og skadedyr i at komme ind på cut websted efter at skære lemmerne. Beskæring paste er tilgængelig på lokale havearbejde butikker.