Hvordan man Wire en stikkontakt i serie eller Parallel

Hvordan man Wire en stikkontakt i serie eller Parallel


Kredsløb kan være forbundet i serie eller parallel, men i et hus elektriske kredsløb, belastning elementer er altid wired parallelt. Der er to grunde til dette. Først, når to belastninger er forbundet i serier, spændingen over nogen af dem er halveret. For det andet, når et af elementerne mislykkes i en serie kredsløb, strømmen er afbrudt til alle elementer. Derimod er batterier ofte koblet i serie at øge deres samlede spænding. Den bedste måde at wire stikkontakter er at følge de sædvanlige farvekode, sort til messing og hvid til sølv, som vil wire dem i parallel.

Instruktioner

•Drej power off på de vigtigste breaker før du foretager eventuelle elektriske forbindelser.

•Klippe omkring 6 inches fra beklædningen af indgående hot wire og udgående hjælpeansatte wiren med en hobbykniv, og trække beklædningen ud med tænger.

•Tag 1/2-inch af isolering fra de sorte og hvide ledninger med en wire splejsning værktøj.

•Ledning parallelt ved at forbinde den sorte ledning i den indgående kabel på top messing skrue på stikkontakten. Enten Sæt enden af wiren gennem Self fastspænding hullet bag skruen, eller gøre en uret krog i sidste ende af wiren med tænger og pak det omkring skruen, så spænd skruen med en skruetrækker. Tilslut den sorte ledning af det afgående kabel til bunden messingskrue på samme måde.

•Tilslut den hvide ledning af indgående kablet til top sølv skruen, og den udgående hvide ledning til bunden sølv skruen.

•Twist to nøgne jorden ledninger sammen og vedhæfte dem til grønt stel skruen. Hvis den elektriske box er lavet af metal, wrap en af jorden ledningerne omkring jorden skruen på boksen og spænd det så godt.

•Tilslut to forretninger i serien ved at forbinde den sorte ledning i den indgående hot kabel til messingskrue af den første outlet og den sorte ledning af det afgående kabel til sølv skruen. Derefter twist sammen de to hvide ledninger og cap dem med et twist-on wire stik. På den anden outlet, Tilslut det sorte kabel til messingskrue og den hvide ledning til sølv skruen.

Tips & advarsler

  • Billigere julelys er undertiden forbundet i serier, hvilket er grunden til de alle gå ud, når én af dem mislykkes.
  • Ledningsføring to beholdere i serien anbefales ikke og kan overtræde lokale koder.
  • Være sikker på, at strømmen er slukket, før du foretager eventuelle elektriske forbindelser. Hvis du ikke er sikker, skal du teste enderne af ledningerne med en spænding tester.