Hvordan at tage sig af en japansk Fern Tree

Den Japansk malet bregne er en flerårig plante med fine og sarte fronds ætset sølv. Stængler kan være rød eller lilla afhængig af sort, giver en attraktiv kontrast til de markerede blade. Bregner klarer sig godt i fuld sol, men kan også vokse i en delvis sol beliggenhed med ly fra de hotteste stråler. Det er ekstremt hårdfør, velegnet til haver i US Department of Agriculture zoner 3 til 8. Anlægget kan vokse 18 inches høj og næsten lige så bred. Japansk malet bregne giver farve og lys spille når plantet i grupper i skygge haven.

Instruktioner

•Forbered en veldrænet økologiske rige plantning site. Kontrollere jord for dræning ved at grave en 2-mund-dybe grøft og fylde den med vand. Tillad vand at dræne og derefter fylde igen. Kontrollere området i et par timer. Hvis vandet er stadig i renden, skal du ændre jorden eller plante andre steder.

•Dig i 5 inches af kompost til at berige jorden og tilføje næringsstoffer. Hvis dræning test mislykkedes, Tilføj 2 til 4 inches af sand at øge sandkorn og nedsivning i jorden. Bland jord ændringer til en dybde af 12 inches. Plant fern på samme niveau var i børnehave pot.

•Kapacitet plante indtil vandpytter form på overfladen af jorden. Holde jorden omkring fern jævnt fugtig. Anvende ca 1 tommer vand pr. uge. Du kan bruge mere, hvis anlægget er i en delvis solrigt område i varmen sommer. Manuelt tjek for at se, hvordan fugtig jord.

•Tag sten og murbrokker og ukrudt der måtte være konkurrencedygtige for fugt og ressourcer. Holde frizone weed mindst 2 kvadratfod omkring planten. Bregner er følsomme over for herbicider og andre kemikalier, så fjerne ukrudt i hånden.

•Spread barkflis omkring bunden af Japan malet bregne. Anvende 3 inches starter 1/2 tommer fra bunden og ud til slutningen af linjen drop. Brug en økologisk barkflis, der vil hjælpe med at bevare fugt og forhindre ukrudt. Bregner har brug for sjældent gødning og barkflis vil gradvist siver ekstra næringsstoffer i jorden til at forbedre frugtbarhed.