Interiør lys for strømafbrydelser

Interiør lys for strømafbrydelser


Strømudfald kan være skræmmende for hele familien, for ikke at nævne farligt, hvis du ikke har de korrekte nødprocedurer på plads. Du ved aldrig, hvornår et strømsvigt kan strike, som de altid ikke er forårsaget af en indlysende kilder, såsom en storm. At forberede en udfald, udstyre dit hjem med belysning, der kræver ikke elektricitet.

Track nødbelysning

Nødbelysning spor indeholder en indbygget mulighed, der vil aktivere når en udfald rammer. Sporet belysning løber ud enten batteri eller en generator. Hvis udfald sker i dit område ofte på grund af dårligt vejr eller system overbelastning, kan spor nødbelysning være en god mulighed i dit hjem gangarealer og døråbninger, hvis du ikke behøver at lyse hele rummet eller hjem.

Batteri-drevet lys

Batteri-drevet lys er bekvemme, transportable og sikker. Indstillinger omfatter lommelygter og signallygter, streng lys, monterbar lyskasser og light - emitting diode eller LED, stearinlys. Lygter og LED lys er meget transportabel, mens monteret lys og streng lys ville være egnede som langsigtede løsninger til lys et værelse. Lanterner falde et sted i midten; de kan transporteres eller sat. En anden fordel ved lanterner er, at de fleste gør det muligt at justere lysstyrken af pære, potentielt spare dyrebar batterilevetid i en nødsituation.

Lanterner og lys

Stearinlys er en traditionel løsning, og selv om de ikke er dit første valg, det er en god idé at holde nogle rundt i tilfælde af at du ikke kan finde batterier til en lommelygte eller lanterne. Olie lanterner er et andet batteri-fri mulighed, og de holder meget længere end stearinlys. En fuld reservoir--vil om 5-7 ounce--lyse en lanterne for omkring 15 timer, mens endnu en stor krukke stearinlys vil kun brænde op til 84 samlede timer. Selvom lanterner indeholder brændbare olie, har de ikke en åben flamme, at gøre lanterner en sikrere løsning end stearinlys.

Tips

Holde din stash af nødbelysning muligheder i en let at finde område af dit hjem, såsom et køkkenskab eller skuffe. Holde tændstikker og en lighter med lanterner og stearinlys, og opbevar batterier sammen med lommelygter og andre batteridrevne muligheder med dine andre nødhjælpsforsyninger. Opbevar ikke batterier i lygter eller lanterner, når de ikke er i brug, som vil dræne batterierne og batteri boliger kan blive tæret over tid.