Godt vinduesindstillinger

Vinduet brønde, der ikke er korrekt passet kan forårsage oversvømmelser og dræning problemer samt tiltrække skadedyr og gnavere. Vinduet brønde kan også være en sikkerhedsrisiko for børn, kæledyr eller andre walking i nærheden. Løsninger til vinduet wells spænder fra riste til afvanding systemer med flere muligheder i mellem.

Udgang Vinduer

En mulighed for et godt vindue er at skabe en udgang vindue, eller en stor nok for en person at kravle gennem vinduet. Hvis du vil installere en egress vindue, en boligejer eller entreprenør installerer et større vindue, så udvider og uddyber vinduet godt, gør det sikrere og lettere at kravle ud af og give mere lys til et kælderrum. Nogle gange vil en boligejer installere trin i en egress vindue godt. Stadig, denne løsning fungerer bedst i kombination med andre løsninger. Mange jurisdiktioner tjek som byer og kommuner har krav med hensyn til størrelsen af vinduet brønden, så lokale regler.

Stål brønde

Den standard finish for et vindue er godt en kraftig, galvaniseret stål halv cirkel godt installeret omkring vinduet. Afløb, der løber væk fra hjemmet er installeret i bunden af brønden, som er mindst 12 tommer dybere end vinduet. Ært grus fylder 12 inches over afløb. Stål udvider 3 inches eller mere over jorden linje til at holde vand og snavs ud. Installere et dræn rundt om yderkanten af galvaniseret stål, hvis det er nødvendigt.

Betonblokke

Vinduet brønde kan være bygget af betonblokke samt. Samme dybde og dræning retningslinjer følges. Betonblok tager længere tid at installere og er mere tilbøjelige til forringelse og nedsivning end stål, så det ikke er så populær som stål foring for vinduet brønde.

Vinyl foring

For en vedligeholdelsesfri finish i vinduet godt overveje vinyl-foret vindue brønde. Disse produkter er fremstillet af samme materiale som vinyl sidespor og hegn, og kan farve koordinere med finish på hjemmet. Nogle stilarter tilbyde støbt-in hylder eller trin, hvilket gør dem multifunktionelle i funktion.

Sten eller samlet

Flere selskaber fremstiller nu vinduet brønde, der har udseendet af natursten. Disse indstillinger er særligt attraktive for stort vindue brønde, der er åbne for at se. Flere stilarter kommer med indbygget hylder, der kan fungere som trin eller plante hylder. De kommer i en bred vifte af stilarter, herunder mursten, samlet og naturlige sten.

Dækker

En anden mulighed for vinduet brønde er at installere et dække. Vinduet godt dækker kommer i en bred vifte af stilarter, herunder metal riste, klar plast og uigennemsigtige vinyl, der matcher vinyl vindue brønde. For nemheds skyld, ser for hængslede covers, der åbner nemt, og låsning dækker for at holde børnene. Et klart dække kan slå indbygget hylder i vinduet godt ind i et drivhus. Hvis børn spiller nærliggende, overveje robust covers, der vil bære vægten.