Sådan installeres gummi trappe slidbanerGummi trappetrin giver et skridsikkert underlag til installation på hvert af skridt på en trappe, især udendørs områder. Slidbaner reducere risikoen for at falde eller miste din saldo. Fastgørelse gummi sikkerhed slidbaner til dine trapper er en totrinsproces med deltagelse fra lim og skruer til at holde materialet på plads. Projektet er ikke kompliceret, men det er tidskrævende.

Instruktioner

•Sæt en gummi trappe træde over skridt og Placer midt med ufærdige af slidbanen vender nedad.

•Drill en pilot hul gennem pre-boret hul i hver ende af slidbanen mindst 1 tommer i trin nedenunder. Gentag for hvert trin på trappen.

•Lay perler af gummi cement selvklæbende på den ufærdige side af trappe slidbane med lim-pistol, derefter flip-over og tryk på det trin, tilpasse de forborede huller i trappe slidbane med to huller du boret ind i trin. Anvende lim sparsomt for at undgå oozing fra under trappe slidbane, som vil forårsage en rod og potentielt pletten dine skridt.

•Fasten flad-head skruer gennem hver trappe træde ind i de forborede huller i skridt, stramning med skruetrækkeren. Skruerne skal være flush med slidbaner til at forhindre blokering dine fødder og potentielt forårsager skade på trinene.

Tips & advarsler

  • Brug klæbemiddel specifikt formuleret til gummi trappe slidbaner og den underliggende trappe materiale, såsom gummi cement på træ eller metal trin eller kontakt cement til murværk.
  • Nogle sikkerhed slidbaner er bakket op med en selvklæbende strimler, der gælder uden yderligere limning. Bare skrælle opbakning og anvende.