Hvordan til at befrugte kirsebærtræer

Befrugtende kirsebærtræer kan forbedre deres udseende og gøre dem sundere og bedre stand til at modstå sygdom. De tre næringsstoffer, der kræves af de fleste planter er kvælstof, fosfor og kalium. Kvælstof stimulerer væksten af stammen, grene og blade. Fosfor tilskynder rodvækst. Kalium vil gøre et træ stærkere og mere modstandsdygtige over for hårdt vejr, såsom kraftig vind. Hvis jorden allerede er rige, kan det kirsebærtræet kun kræve en kvælstofgødning.

Instruktioner

•Kontakt med din havearbejde center på den passende gødning til at købe og overveje at have jorden analyseres. En 10-8-6 gødning er ofte et godt valg. Dette betyder, at det er 10 procent kvælstof, 8 procent fosfor og 6% kalium. Din jord eller række kirsebærtræ kan kræve et andet valg.

•Plan at befrugte din etablerede kirsebærtræet i det tidlige forår. Gødskning i det tidlige forår giver træet for at bruge næringsstofferne i vækstsæsonen gødning anvendes senere på sæsonen kan tilskynde kirsebærtræ til at fortsætte med at vokse når træet skal forberede sig på vinteren.

•Calculate hvor meget gødning vil være behov for træet. Hvis den træstamme er mindre end 6 inches i diameter, figur 1 ½ pund for hver tomme. For større træer, finde omkring 3 pounds for enkelte tommers.

•Mix gødning med en lige mængde sphagnum. Jord eller sand kan bruges i stedet for sphagnum, eller du kan bruge en kombination af jord, sand og sphagnum. Din jordtype kan påvirke dit valg. Kontakt dit lokale havecenter til henstilling, hvis nødvendigt.

•Kontrollér huller rundt om træet ved at køre et koben i jorden og dreje det i cirkelbevægelser. Du skal bruge 10 huller for hver tomme af træets diameter. Hvert hul skal være 18-24 inches dyb, jævnt fordelt rundt om træet. For at beregne den korrekte afstand hvert hul skal være fra en træstamme, visualisere en cirkel omkring stammen, begynder ved stammen og strækker sig ca. en tredjedel fra den ydre del af grenene. Visualisere en anden cirkel, en lige stor afstand tidligere grenen spredes. Hullerne skal være mellem disse to cirkler.

•Fyld hvert hul med ikke mere end en cup af gødning mix. Udfylde resten af hullet med sand, jord eller sphagnum.

Tips & advarsler

  • Hvis hullerne er over græs eller sod, trække sig tilbage stykket af sod og sat tilbage på plads efter gødskning.
  • Tilføje unødvendige næringsstoffer kan forårsage et næringsstof ubalance.