Hvordan at tage sig af en japansk ahorn

Hvordan at tage sig af en japansk ahorn


Japansk ahorn er et almindeligt anerkendt træ. På grund af deres alsidige størrelse, de gør godt i store blomsterkummer, små beholdere eller plantet frit for at tilføje en fyrig baggrund flare til en blomsterhave. Med deres lyse røde blade, kan de bringe bremse appel til en kedelig forhave eller haven gangbro. Japanske maples er ikke svært at tage sig af, men de kræver mest opmærksomhed når de er unge.

Instruktioner

•Hvis du beslutter at plante din japansk ahorn er afgørende for dets velvære. Disse træer vokse godt i fuld morgensol. Om eftermiddagen er det imidlertid bedst, at de får nogle skygge, især i varmere zoner. På grund af deres lavvandede rødder, plante japansk maples veletablerede træer med tykke rødder som fyrretræer og egetræer.

•En ung japansk ahorn skal vandes hyppigt i de første par måneder og derefter to gange en uge bagefter. På grund af deres lavvandede rødder behøver japansk maples masser af konsekvent vand. Fortsatte vanding skal ske i løbet af efteråret, indtil den første gang jorden fryser.

•En japansk ahorn har brug for jord, der er godt drænet og sure. Deres blade vil blomstre en smuk lyse rødt med sure jord. Sætte barkflis omkring jorden for at forhindre ukrudt. Sørg for, at barkflis ikke rører stammen af træet.

•En japansk ahorn virkelig ikke brug for meget beskæring. Men hvis du vil beskære det, tage off døde eller svage grene. Dette bør gøres i det tidlige forår. Hvis en sene forår frost opstår, afskære bare eventuelle beskadigede blade og japansk ahorn vil være fint i et par uger.