Indendørs Ant frastødende retsmidler

Indendørs Ant frastødende retsmidler


Myrer er blandt mest almindeligt forekommende insekter i hjemmet. Disse vingeløse skadedyr fouragere for fødevarer eller vand, og derefter tage det tilbage til deres koloni og dronning. Der er en række forskellige myre arter du kan spot i dit hjem, og de vises ofte i foråret. Du kan bruge kommercielle ant fælder, har et pesticid selskab spray inde i dit hjem, eller du kan brug frastødende retsmidler, som omfatter naturlige produkter.

Borsyre lokkemad

Texas A & M forlænger anbefaler forsøger en borsyre agn til at slippe af med myrer i dit hus. Bland 1 tsk af borsyre pulver med 2 kopper agn materiale, såsom jordnøddesmør, majssirup eller æble gelé. Gør den alt for stærke koncentration vil mindske dens effektivitet. Placere agn i 20 til 30 flaske hætter eller på stykker alufolie, og angiv derefter fælderne i områder hvor myrerne er blevet set. Holde små børn eller kæledyr væk fra fælder.

Eddike

Eddike indeholder en naturlig kemisk, der negativt påvirker myrer lugt perception. Du kan styre myrer ved at sprøjte en blanding af én del æblecider eddike og en del vand omkring døre og vinduesrammer, under apparater og langs ant stier. Aftørring bordplader med eddike løsning vil også hjælpe med at fjerne skadedyr, efter Clemson forlængelse.

Diatoméjord

Diatoméjord er et naturligt stof bestående af fint jorden fossiler af forhistoriske kiselalger. Det hvide pulver skærer igennem myrer f.ex, forårsager dem til dehydrerer og dør. Påfør et tyndt lag af DE områder hvor du har spottet myrer, og skadedyr vil dø inden for 48 timer efter kontakt. Indsæt DE ind i revner og sprækker; under køleskabe, frysere, komfurer og skraldespande; og omkring afløb, døre og vinduesrammer.