Hvornår kom appelsintræer til USA?Den orange træ er en mellemstore evergreen, der udvikler lyse grønne blade og en sød frugt spist verden. Det er vokset næsten overalt, der giver mulighed for et varmt klima.

Nordamerika

Spanierne bragte de første appelsintræer til den vestlige halvkugle, indlede beplantninger i Caribien, Mexico og Sydamerika. Det er muligt, franske er ansvarlig for indførelsen af appelsiner i hvad der ville blive USA. "Spanierne utvivlsomt indførte søde orange i Sydamerika og Mexico i midten af 1500-tallet og sandsynligvis franskmændene tog det til Louisiana," Ifølge Purdue Universitet Institut for Havebrugsproduktion.

Arizona og Californien

Den orange træ fordelt på spansk område--i, hvad ville i sidste ende blive USA--med åbningen af spanske missioner i Arizona mellem 1707 og 1710. Det blev efterfulgt af indførelsen af frugt til Californien via en San Diego mission i 1769 og det første plantning i Los Angeles området omkring 1804.

Florida

På anden siden af kontinentet fik Florida sin oprindelige bestand af appelsintræer langt senere i 1800-tallet. "Det var fra New Orleans, som frø blev fremstillet og distribueret i Florida omkring 1872 og mange appelsinlunde blev fastlagt ved podning søde orange på sour orange grundstammer," rapporter Purdue. I dag, er USA den førende global producent af appelsiner.