Hvordan man opbygger en Container Pot springvand

Plantageejere, spande, bøtter og andre container Potter gøre en egnet bassin for et springvand, som puljen er vandet stramme. Selv hvis beholderen pot som en knæk eller dræning åbning, kan du forsegle det hvis du vil aktivere pot til at holde vand. Opbygge en container pot springvand til at passe på en gårdhave bordpladen eller til at stå i din værftet ved hjælp af de samme grundlæggende teknikker; materialet vil variere baseret på højden af vandflow fra puljen til toppen af springvand og dekorative elementer, du vælger at medtage i design.

Instruktioner

•Klippe en disk fra et ark af gummi, der er lidt større end dræning åbning i container pot. Skær disken halvvejs hen over midten. Passe cut i disken over del af strømkablet tilsluttet dykkede fountain pumpe. Skub disc'en ned i ledningen, 2 inches fra pumpen.

•Sæt pumpen inde i containeren pot. Fit stikket gennem beholderen pot dræning åbning, så gummi disken passer over åbningen. Lim disken over åbningen med silikone fugemasse. Anvende en linje af silikone rundt uden for kanten af disken, omkring ledningen og langs den snittede gummi. Tillad fugemasse til tørre.

•Fit fountainhead udvidelse over den lille tud på toppen af den dykpumpe. Placere pumpen i midten af beholderen pot.

•But dele af våde blomster skum med en savtakket kniv til at passe omkring indersiden omkredsen af container pot. Skummet skal passe mellem pumpen og væggene i beholderen. Sted skum på plads inde i containeren.

•Klippe ni 20-tommer hårstrå lodning wire. Danne en 3-4 tommers diameter, løs spiral loop den ene ende af hver ledning. Lodning wire er plastisk og former nemt med dine hænder. Passe en 1/4-inch diameter hop ring over den lige ende af hver lodning ledning. Skub ringen rundt på første loop af spiral, så at det dangles nederst. Hop-ringene er vedhæftede filer for crystal prisme tråde.

•Sæt den lige ende af hver ledning til den våde blomster skum; Space ledninger jævnt langs omkredsen af container puljen. Afsnittene spiral i toppen skulle leve uden for puljen.

•Separat hver af de tre 3-fod lange strenge af krystal prismer i tre tråde hver, i alt ni indsatsområder. Krystallerne samles på trådene ved metalclips; bruge round-næse tænger til at åbne klip og adskille trådene.

Hæng tråde over hoppe ringene dinglende fra lodning wire ved de metalclips. Åbne klip med tang, derefter lukke dem omkring hop ringe.

•Fyld container gryde med vand, op til 1-tommer fra randen. Når pumpen er sat i og kører, vil vandet kaskade af fountainhead midt i crystal tråde. Sted springvand i solen til fuldt ud at værdsætte krystallerne.