Hjemmelavet springvand til en fiskedamEn fiskedam uden et springvand er ligesom en baggård strøm uden et vandfald - kedeligt. Men en prosaisk Dam er nem at lave med en smuk pot, en lille pumpe og nogle pyntegræsser og Dam liljer eller andre vandplanter. Din springvand kan spray, boble eller danse, afhængigt af fountainhead du vælger. Sætte pumpen på plads og skabe springvandet helst i en lille fiskedam. For en større Dam, vente, indtil du tømme dammen for at rense det inden du konfigurerer et springvand.

Instruktioner

•Vælg en bred glaserede keramiske plantageejer med en center drænhul som struktur for en plantet fisk dam springvand. Placer en dykpumpe i dammen og køre netledningen ud side af dammen.

•Dig en lavvandet grøft fra dammen til strømkilde til en længde af PVC-rør til at holde el-ledningen. Begrave røret, efter kontrol for at sikre ledningen når stikkontakten.

•Sæt en plastic mælk kasse op og ned over pumpen og tråd vand levering rør gennem et hul i kassen.

•Indstil den keramiske pot på mælk kasse hvis dammen er lavvandet. De fleste af puljen--omkring to - tredjedele--skal være over vandets overflade. For en dybere Dam, tilføje en anden kasse oven på den første sig, sikre det med plastik kabelbindere. Kontroller, at vand levering rør stikker op gennem denne anden kasse. Passe til rør gennem hullet i den keramiske pot. Røret skal nå til randen af puljen.

•Sæt vandplanter i plast Dam Potter inde i keramiske plantageejer og udfylde omkring dem med små dekorative floden sten eller store glatte småsten. Tillægger røret springvand-hoved, drej på pumpen og justere vandgennemstrømningen. Planter og pyntegræsser er sikkert fra gnaver fisk, og Dam har ekstra beluftning og et musikalsk samlingspunkt.