Vasketøjskurv ideerDer er mange ting du kan gøre med Vasketøjskurve at gøre din dagligdag lettere og mere organiseret. Nogle af disse ideer vil gøre gør vaskeri lettere, men de fleste vil være gavnlig når du laver andre gøremål, opgaver og aktiviteter. Disse idéer er nemme at udføre og vil gøre dig spekulerer på, hvordan en vasketøjskurv kunne gøre dit liv så simpelt.

Undgå bibliotek gebyrer

Placere en vasketøjskurv ved hoveddøren og fortælle dine husstandsmedlemmer at bibliotekets bøger skal placeres i Basket når bøgerne er færdige bliver brugt. Dette vil tillade dig at holde styr på bibliotekets bøger, og når du skal returnere dem, du kan få fat i kurven på vej ud af døren. Du kan også bruge kurven til at bære hjem eventuelle yderligere bøger du tjek.

Tøjvask Liner

Martha Stewart foreslår at gøre en let aftageligt stof liner at placere inde i din vasketøjskurv. Lineren kan hjælpe med at forhindre sarte beklædningsgenstande fra at få snagged på kurven. Det også vil beskytte kurven fra at få beskidte, og foringen nemt kan vaskes selv.

Arrangørerne

Rydde en stue kan være frustrerende, når du har ingen idé om hvor du skal placere alle objekter. Mens rengøring, sæt elementer med en ukendt destination inde en vasketøjskurv. Når du er færdig, gå tilbage gennem kurven og tænke over hver enkelt vare. Hvis du er i en travlt med at rense for virksomheden, kan du smide vasketøjskurv af odds og ender i et skab eller vaskerum, indtil du kan sortere igennem den. Du kan bruge dette tip, når rengøring ud af en bil.

Picnickurv og tabel Combo

Bære picnic elementer inde en vasketøjskurv. Når du er klar til at spise, tage ud hver vare og vende kurven over at bruge det som en tabel.

Make-skift køleren

Hvis du vært for et parti, men kan ikke finde din køler eller ikke eje en, forvandle din vasketøjskurv til et køligere. Simpelthen placere en plast Papirkurv taske inde i kurven og binde det omkring kanterne, så det er sikkert. Dump is i posen og Placer flaske og dåse drikkevarer inde.

Let stabelbare

Hvis du har brug for mere end en vasketøjskurv, købe de samme mærke og størrelse. Denne måde du nemt kan stable dem i et skab eller hvor du holder dem, og de vil ikke tage så meget plads.