Hvordan udskifter jeg indersiden af en tyngdekraft Toilet?

Gravity toiletter afhænger af tyngdekraften til at hjælpe udledning af spildevand gennem afløbssystem. Volumen og hastighed af vand farende fra tank til skålen hjælper med at oprette en fuld flush. Uanset producent følge indersiden af gravity toiletter dybest set det samme format. Skubbe toilet håndtag rejser stopgarn, så den flugter ventil til Tom tank vand i skålen nedenfor. Udfylde ventil giver en frisk forsyning af tank vand inde, mens også sende vand ned tube overløb i skålen.

Instruktioner

•Drej afspærringsventil helt til højre, at lukke for vandforsyningen til toilettet. Fjerne toilet tank låg og omhyggeligt låget lægges på gulvet, af vejen. Skylle toilettet og fortsætte med at trykke på håndtaget for at tillade de fleste af vand til at flyde ud af tanken. Fjern de resterende tank vand, ved hjælp af våd/tør støvsuger. Unclip tynde refill røret fra toppen af overløb rør.

•Tab et håndklæde på gulvet under hvor levering slange forbinder tanken. Fjern levering hose omløbermøtrikken fra gevind skanken på bunden af udfylde ventil under tanken. Bruge en skruenøgle. Støt udfylde ventil i tanken med den ene hånd, samtidig med at skrue låsemøtrik under tanken, der sikrer udfylde ventil. Løft udfylde ventil fra tank og lå den gamle udfylde ventil ved siden af udskiftning udfylde ventil. Hold bunden mens vride toppen af den nye udfylde ventil til at justere den nye ventil højde til at matche den gamle ventil.

•Installer udskiftning udfylde ventil, med vaskemaskinen presset sikkert mod tank bund. Skrue lås møtrik til gevind skanken udfylde ventil bunden og stramme ordentligt, uden over stramning.

•Tab en anden håndklæde på gulvet i nærheden. Afbryde kæden fra tur håndtag. Støt tank til skål bolte med en skruetrækker, samtidig med at skrue møtrikken under tank med en skruenøgle. Løft tank gratis af skålen og omhyggeligt invertere tank på toppen af håndklæde. Fjerne spud pakning og skru spud møtrik, ved hjælp af slip fælles tænger. Fjerne flush ventilsættet. Slip kegle vaskemaskinen på gevind bunden af den nye forsamling, og installere den nye forsamling i tanken. Gøre overløb rør er nærmest udfylde ventil.

•Skru spud møtrikken på bunden af flush ventilsættet. Installere spud pakning. Anbring forsigtigt tanken på toppen af skålen, vejlede tank til skål bolte i skål huller. Spænd møtrikkerne under tanken. Genoprette kæden til tur løftestang. Klip refill tube fra udfylde ventil, til toppen af overløb rør. Hånd stramme udbuddet slangen til at udfylde ventil lavere gevind skaft, plus 1/4 Drej ved hjælp af en skruenøgle. Drej afspærringsventil til venstre. Check for utætheder.