Hvad kan du bruge til at gøre egetræ malbare?

Hvad kan du bruge til at gøre egetræ malbare?


Gør egetræ males på den rigtige måde er afgørende for resultatet af projektet. Det er vigtigt med enhver type af træ. Prepping eg til maling omfatter slibning og foretager eventuelle reparationer, nødvendigt at give en glat overflade, der greb malingen. Dette sikrer, at malingen ikke flage eller skræl for tidligt på grund af ukorrekt præparat.

Karakteristik af eg

Egetræ varierer i farver fra hvid til gul nuancer, der ligner farven af honning og endda til pink. Dette træ er resistente over for fugt, stærk og holdbar, derfor et klogt valg for møbler og andre træbearbejdning projekter. Eg er en hårdttræ, der tilpasser sig godt til finish såsom maling og bejdse. Striber i sort, gul eller grøn er ofte viser sig i rød eg. Forbrugere, der er ligeglade med farve eller kornet af træ finde at male eg giver det look de ønsker.

Rengøring af eg

Et rengøringsmiddel, der ikke er sæbevand er effektive til at fjerne støv, snavs og fedtet hinde af eg. Fyld en spand med den rengøringsmiddel ved at følge anvisningerne på etiketten og blande det med varmt vand. Har en anden spand handy med klart vand til at skylle den rengøringsmiddel. Bruge en skrubbe svamp for at befri eg af vragrester. Olieagtig rest og snavs forhindrer malingen korrekt at overholde eg. Indrømme den eg tørre helt, før du fortsætter processen.

Slibning eg

Slibning af oak roughens overflade for at gøre det muligt malingen til at holde sig til træ til at give en langvarig finish. Selv om dette er en vanskelig opgave, er det vigtigt at en glat, malet finish. Bruge en bøde-sandkorn sandpapir på en slibning blok, indtil oak ser kedelig. Sand detaljerede områder i egetræet ved at folde sandpapir og bruge dine fingerspidser til at anvende pres. Slippe af med snavs fra slibning processen ved hjælp af et vakuum med en børste attachment; ellers gør snavs maling ser groft.

Reparation af huller og sprækker

Den sidste fase af at gøre eg malbare er at fylde i huller og sprækker i overfladen. En letvægts spackling sammensatte--på rabat, hardware og hjem forsyning butikker--fylder revner og andre fordybninger i eg. Tryk på spackling sammensatte til områder med en spartel, og derefter oprette en jævn overflade ved at trække kniven af kniv mod dig. Vent til den sammensatte spackling at tørre efter etiket retninger. Sand område med en bøde-sandkorn sandpapir, hvis området er rejst. Støv eg igen før ved hjælp af primer og maling.