Hvordan til at beregne mængden af Rock til at tilføje i en sti

Hvordan til at beregne mængden af Rock til at tilføje i en sti


Udendørs stier og fortove er en fantastisk måde at fikse op en baggård, gårdhave, skov eller andre arealer, som du kan gøre arbejdet på. En fælles materiale til udendørs stier er grus. Dog kan det undertiden være svært at vurdere hvor meget grus du skal bruge til din vej.

Instruktioner

•Mark område til stien. Ved hjælp af hvide spraymaling (eller nogle andre mærkning værktøj), kontur området hvor du ønsker sti. De fleste stier er tre til fem fod i bredden, afhængig af mængden af mund trafik forventes.

•Measure stien. Brug et målebånd (eller en måling hjul, hvis du har en), bestemme længden på sti, og tage regelmæssige bredde målinger til at sikre, at din sti har en ensartet bredde.

•Ansigt få grus. Hvis du ønsker, kan du give dimensioner af din vej til grus-leverandør, og det vil fortælle dig den korrekte mængde af grus. Ellers, beregne, hvor meget du skal bruge før du går. Du ønsker et minimum af 1,5-2 inches af grus på din vej. Til at beregne den rette mængde, multiplicere længden af din vej med bredden af stien og derefter dividere med seks (dette er under forudsætning af alle dine målinger er i fødderne). Dette vil fortælle dig hvor mange kubikfod af grus til at købe til en sti med to inches af grus.

•Lay grus og komplet stien. Resten af stien byggeprocessen er uden for rammerne af denne artikel, men nu ved du det korrekte beløb af grus eller sten til at købe.