Hvordan til at trimme Pecan plantage træer

Hvordan til at trimme Pecan plantage træer


Pekannødder er rige, søde nødder med en vigtig økonomisk beskæring historie i den sydøstlige region af USA. De fleste pekannødder er podede eller okulerede og plantet i rækker i frugtplantager eller plantager. Uddannelse er meget vigtigt med de unge træer at øge stillads styrke og forbedre administrationen. Andre mål er at tilskynde oprejst vækst og øge sollys penetration for bedre udbytte. De første 10-15 år af en pecan træ liv kræver den mest alvorlige beskæring. Når træet er modne, er det bare et spørgsmål om ren op og lejlighedsvis forme.

Instruktioner

•Trim pecan træer i det tidlige forår lige før bud pause. Begynde uddannelse træer, når de er unge. Fjerne rodskud, efterhånden som de opstår og enhver brudt træ. Grene der krydser eller vokse tættere end 3 til 5 inches skal fjernes for at give den næste gren plads til at vokse.

•Head tilbage de vigtigste stilk af halvdelen. Vælg fem til seks jævnt fordelte stillads grene og fjerne konkurrerende træ. Cut disse tilbage med en tredjedel. I det næste år beskære tip alle grene til en sund bud node. I de første tre år fjerne andet stærkeste skyde, der konkurrerer med de vigtigste stilk eller leder.

•Kontrollér korrekt beskæring nedskæringer, der består af at fjerne træ 1/4-inch udenfor gren krave eller hævelse fra overordnede træ på nyere træ. Fjern aldrig mere end en tredjedel af træ i en sæson. Bruge håndsakse til træ, der er 1/2-tommer i diameter og kandidat til Beskæresave eller så for større diameter stykker.

•Klippe ud af enhver hovedgrene, som opretter en smal skridtet. Tynde midten af træet årligt ved at fjerne uvedkommende eller uproduktive træ. Holde nederste grene cut off til lette maskiner under træet.

•Prune off den årlige vækst, der vender nedad. Disse grene kan være lastet med pekannødder, og vægten vil snap dem ud. Fjerne vand tud eller direkte lodret vækst. Fortsætte med at fjerne rodskud og beholde stammen klar.