Hvordan at reparere en flisebelagt Tub Surround

Hvordan at reparere en flisebelagt Tub Surround


Svarende til flise gulve, fliser på en balje surround kan blive revnet eller brudt. Disse beskadigede fliser svække balje surround og gør væggene bag fliserne mere modtagelige for vandskade. Erstatter de knækkede fliser er let at gøre, men du skal først finde matchende fliser til at erstatte de gamle fliser. Nogle installatører vil efterlade flere fliser til reparationer. Du kan muligvis også matche brikkerne ved at bringe et stykke af den gamle flise ind i din lokale home-forbedring eller flise butik.

Instruktioner

•Sæt en dråbe klud i badekar under karret surround. Dette vil sikre, at du ikke ridse karret, som du fjerne og udskifte brudt fliser i karret surround.

•Tag på sikkerhedsbriller. Dette vil beskytte dine øjne fra injektionsmørtel eller fliser, der kan komme løs under fjernelsesprocessen.

•Find fliser eller fliser, der er revnet eller gået i stykker i karret surround. Fjerne fuger omkring disse fliser med en hobbykniv eller en injektionsmørtel sav. Arbejde omhyggeligt, så du ikke ridser omkringliggende fliser.

•Spread maler tape på de fliser, der direkte omgiver de beskadigede fliser. Dette vil bidrage til at beskytte dem mod skade.

•Fit en boremaskine med en ¼-tommer keramiske borehoved. Bore huller i de knækkede fliser med drill bit. Ikke bore helt gennem fliser og cement board bag det. I stedet, bore huller, så de er ca ¼-til 1/2-tomme dyb. Space huller jævnt. Hullerne vil gøre det lettere at mejsel fliser ud fra surround.

•Fjern de beskadigede fliser med en hammer og mejsel. Arbejde omhyggeligt, så du ikke skader de omkringliggende fliser. Fjern så meget af fliser og tørrede tynd sæt mørtel som muligt. Vakuum rum når du er færdig med at fjerne fliser.

•Spread en lille mængde af tynd-sæt mørtel på væggen hvor de nye fliser igangværende at blive installeret med et hakket murske. Tryk på fliserne i mørtel og placere en flise spacer under hver flise for at holde flisen fra glide ned, før det tørrer. Give mørtel 24 timer for at tørre.

•Tag flise spacer fra mellem fliserne. Udfyld leddene omkring de nye fliser med cementmørtel. Tryk på injektionsmørtel til fælles med en cementmørtel float. Fjern den overskydende injektionsmørtel med cementmørtel svamp. Give injektionsmørtel 24 timer for at tørre, før du bruger bruseren eller karbad.