Sådan finder du en liste over brand sikkerhedstip

Sådan finder du en liste over brand sikkerhedstip


Brandsikring af tips bør blive undervist i hjemmet og i skolen, således at alle ved, hvordan man kan forebygge brande og passende foranstaltninger til at tage i tilfælde af en brand. At vide disse sikkerhedstip kan bidrage til at reducere antallet af brande og brand-relaterede dødsfald. Selv om mange brand Sikkerhedstips kan synes som sund fornuft, kan der være nogle tips og statistik, at overrasker dig. Holde disse tips og procedurer vise i dit hjem og skolen vil uddanne børn og lære dem at træffe kloge beslutninger. Du kan skrive din egen liste eller opsøge trykt materiale.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale brand afdeling eller brand marshal at finde ud af, hvis de bærer brand sikkerhed tips udskrifter, der er tilgængelige for offentligheden. Selv om de ikke har trykt sikkerhed tips lister, kan de give dig oplysninger for at oprette en liste i dit eget hjem.

•Visit hjemmesiden for National Fire Protection Association oplysninger på en vifte af sikkerhed brandfare og forebyggende foranstaltninger. Organisationen har 18 forskellige printable tip ark på emner fra tørretumblere til udendørs grilling for at undslippe planlægning, der kan hjælpe dig med at reducere sikkerheden brandfare.

•Få brand sikkerhedstips og ressourcer fra firesafety.gov, en statsstøttet hjemmeside med information til børn, voksne, brand service arbejdstagere og medlemmer af medierne.

•Adgang webstedet amerikanske Røde Kors på redcross.org for en brand forebyggelse og sikkerhed tjekliste i PDF-format. De har også flere brand sikkerhed faktablade, som "Holiday brand sikkerhed" og "Børn og brande" til at uddanne dig og din familie.

•Lære brand sikkerhedstip og statistik via den amerikanske brand Administration på usfa.dhs.gov. De har en særlig side for børn, oplysninger på give ild-sikker hoteller og gratis publikationer, som du kan bestille, såsom "Vinter brande--sikkerhedstip til hjemmet" og "Brand sikkerhedscheckliste for ældre voksne".

•Udskrive en liste af brandsikkerhed tips fra scholastic.com, et websted, der giver uddannelsesmæssige oplysninger for børn. Du kan også finde Farvelægningssider og regneark til test dit barns viden om brandsikkerhed.

Tips & advarsler

  • Skrive din egen liste over brand sikkerhedstip, herunder en nødsituation flugtplan, til visning i almindelig visning i dit hjem.