Hvordan at tage sig af en japansk ahorn Red Dragon Container plante

Hvordan at tage sig af en japansk ahorn Red Dragon Container plante


Japansk ahorn Red Dragon, videnskabeligt opkaldt Acer palmatum, vokser til 5 fod i højden og breder sig op til 5 fod bred; nogle sorter vokser op til 25 fod høj og bred. Bourgogne løv viser at cherry rød i foråret og mursten rødt i efteråret. Denne plante er ideel til container plantning som det kræver lidt vedligeholdelse, har en lav baldakin og generelt har 3 fødder af clearance fra jorden. Dette anlæg kan leve op til 80 år under ideelle betingelser og har en langsom vækstrate.

Instruktioner

•Kontrollér jorden for at sikre, at det er rig og neutral. I koldere zoner og om vinteren, skal du anvende et tykt lag barkflis--3 inches--oven på jorden for at beskytte rødderne fra det kolde vejr. Derudover skal planterne overføres til isolerede containere i disse betingelser.

•Sæt container på et sted, der modtager fuld sol til halvskygge.

•Kapacitet én gang hver uge i løbet af den første vækstsæson for at Rodsystemet er veletableret. Anlægget skal muligvis flere vanding i ekstrem varme. Tillad ikke vand til at sidde på rødderne. Efter at Rodsystemet er fastlagt i den første vækstsæson, reduceres frekvensen af vandkande.

•Applicer allround gødning før foråret når den nye vækst starter.

•Prune anlæg i sommeren. Selv om beskæring kan finde sted om vinteren, hvis beskæres i det tidlige forår eller sene vinter, kan anlægget producere sap.