Sådan installeres Vinyl sten understøttelse

Sådan installeres Vinyl sten understøttelse


Rock understøttelse på en mobile home kan give hjemmet et elegant føler. Grundlag, som er vinyl, kommer i flere farver. Installere understøttelse kræver brug af de fleste funktioner, som du sandsynligvis allerede har.

Instruktioner

•Anvend en plan til at bestemme bunden rack af understøttelse. Når området er niveau, kan du sætte ned helvedesild til at holde den understøttelse robuste og forebygge fremtidige skader, som får alt for tæt med en weed-eater.

•Brug den udgravning spade og grave ned omkring tre inches at give plads til bunden af understøttelse. Når grundlag er på plads, kan du flytte snavs tilbage omkring grundlag at holde det robuste.

•Skub den øverste læbe af panelet grundlag bag den uden for trim af hjemmet. Når trimmer er låst, skal du bruge skruer til at sikre understøttelse.

•Tag læbe kant fra den ene side af understøttelse. Overlap den beskårne kant over den untrimmed side af et andet panel. Brug skruer til at fastgøre de to paneler sammen. Prøv at bruge skruer i "morter" af klippen, hvor det er nemmest at skrue panelerne sammen.

•Score rock panel for hjørner, bruge en hobbykniv. Bruge en varmepistol til at varme den scorede linje og langsomt skimmel panelet rundt om hjørnet. Brug træ trim bag den understøttelse, hvor skruerne er for ekstra støtte.

•Klippe huller til understøttelse af ventilationskanaler, ved hjælp af en strøm så. Vinyl rock grundlag har ikke ordentlig ventilation uden det. Kontroller, at ventilationskanaler er åbne, når du er færdig.