Sådan Fortæl Hvis en dør er varmt i en brand?

Sådan Fortæl Hvis en dør er varmt i en brand?


Brande er den tredje hyppigste årsag til utilsigtede dødsfald i USA, ifølge University of Oklahoma Police Department. Hvis du er fanget i en brand, i mindre end 30 sekunder selv kan en lille flamme vokse ud af kontrol og bliver en større blis. En lukket dør kan beskytte dig mod flammer og tyk sort røg, men det også kan føre til en flugtvej. At lære at fortælle, hvis en dør er sikkert at åbne under en brand kunne redde dit liv.

Instruktioner

•Sæt bagsiden af din hånd mod toppen og siderne af døren, dørhåndtag, og knæk mellem døren og dørkarmen. Undlad at åbne døren, hvis det føles varm at røre ved.

•Lean din skulder mod døren og åbne det langsomt, men kun hvis det føles kølige. Hvis røgen og varmen ind, smække døren lukket. Sørg for, det er stramt lukket.

•Stuff fugtige håndklæder eller vådt papir ned i revnen under døren, hvis du har nogen andre flugtvej. Seal luft kanalerne og revner omkring døren med gaffatape. Åbn windows for ilt, men lukke dem straks, hvis røg eller flammer haste i. Afvente brandvæsen ankommer.