Hvorfor leje en Landscaper

Hvorfor leje en Landscaper


For mange boligejere er gården en gør det selv projekt. Hvis det drejer sig om simple vedligeholdelse, der er ingen grund til dette bør ikke være, men hvis du har planer om at re-designe landskabet, eller installere nye landskabspleje, hvor der var ingen, en professionel landscaper kan gøre processen meget enklere og kan spare penge i sidste ende ved at reducere vedligeholdelse og tyder på planter, der behøver ikke at blive erstattet senere.

Design

Mens den gennemsnitlige boligejer har evnerne til at gøre det meste af den fysiske plantning og placering af landskabstræk, at vælge den bedste layout kan være overvældende. En landscaper kan skabe en hele design, plotte ud hvor hvert træ, blomst, bush, rock, gangbro og dekoration skal placeres, at tage byrden ud boligejer. Landscaper kan også gennemgå design skabt af en boligejer at identificere potentielle fremtidige problemer eller omkostningsbesparelser eller komme med forslag, der vil bidrage til at nå den ønskede ser.

Standarder

Selvom de fleste landskab arbejde ikke kræver særlige tilladelser eller inspektioner, er en professionel landscaper opmærksom på eventuelle juridiske krav, som den gennemsnitlige boligejer ikke kan overveje. En landscaper kan også sørge for, at fortove, terrasser og dæk opfylde lokale krav, inden de er bygget. Boligejere kan også drage fordel af en landscaper viden af eksisterende eller afventer restriktioner, der kan påvirke design, såsom grænser for landskab vand funktioner i områder, hvor vandressourcer er knappe, eller regler vedrørende træer udhængende gaden eller tilstødende ejendomme.

Plante viden

Selv en kyndig gartner kan have svært ved at vælge planter til et stort område, især hvis koordinere bloom gange, vækstmønstre eller farveændringer er en vigtig del af det overordnede design. En professionel landscaper kan hjælpe en boligejer vælger planter, der vil vokse til den rigtige størrelse til pladsen, blomstrer på forskellige tidspunkter af året, giver skygge eller læ som ønsket og en rig variation af farve og tekstur. Landscapers kan også hjælpe gruppen sammen planter, der har lignende vand og jord behov, samt foreslå planter, der er lav vedligeholdelse eller nemme at dyrke.

Vedligeholdelse

Ud over at hjælpe en boligejer design et nydeligt værftet og vælge passende planter til området, kan en landscaper være uvurderlige i at undervise en boligejer hvordan man korrekt pleje for de planter og funktioner i landskabet. En landscaper tilbyder også rådgivning om styring af insekter, nedslående hjorte og egern, eller kontrollere gravende skadedyr såsom gophers. Denne rådgivning og viden kan hjælpe med at beskytte den investering i landskabspleje værftet samt at holde planterne, sunde og smukke.