Hjorte mad Plot forberedelse

Hjorte mad Plot forberedelse


Hvis du har et stort stykke jord i land, hjorte, overveje at omdanne rummet til en private jagtmarker. Hjorte er naturlige foragers, og skabe en mad plot er en effektiv måde at tiltrække dem til dit område år efter år. Mad er semiclear arealer tilsået med frø af planter, hjorte er kendt for at fodre. Den mere den rådyr foder, jo bedre bliver din fangst i efteråret.

Instruktioner

•Klart område af enhver løv. Hvis du har træer, overveje at have en tømmer salg; de fleste skovarbejdernes vil også klart stubbe og rødder for dig. For et plot med ukrudt, klippe ned ukrudt og anvende to doser af glyphosat. Ansøgningerne skal være omkring en uge fra hinanden for bedste effekt.

•Tilføj en jord test din county udvidelse kontor for instruktioner om hvor meget kalk og gødning skal du ansøge om plantning. Husk, at områder med vilde blomster og ukrudt tendens til at have meget sur jord, der ikke vil vokse afgrøden planter, som rådyr feed på.

•Till jorden og anvende dine frø. Mens typen af vegetation hjorte foretrækker varierer efter region, generelt, som rådyr sojabønner, majs, triticale, kløver, grønkål, majroe og rug.

•Lad plot at udvikle naturligt. Hvis du er i en tørke område, skal du vand plot regelmæssigt til støtte for planter i løbet af tørke.