Er den plante, Fuschia en årlig?

Er den plante, Fuschia en årlig?


Teknisk, fuchsia udgør nogen arter tilhører Fuchsia slægten af planter. Forskellige arter, sorter og hybrider af fuchsia vises i haver og landskabspleje miljøer i hele USA, de fleste af dem stammer fra Fuchsia magellanica, Fuchsia coccinea og Fuchsia fulgens. Disse buske, indfødte til Brasilien, Mexico, Chile og Argentina, vise lange, tube-lignende blomster i forskellige farver. Selvom indfødte til varme lande, fuchsia vokser primært i tempererede klimaer og udtrykker en vækst vane baseret på klima.

Fuchsia vækst vane

Fuchsia planter er buske eller buske. Som træer, buske falder ind under den flerårige klassificering fordi de lever i meget længere tid end et enkelt år. Således teknisk set er udviser alle fuchsia planter flerårig vækst vaner. Dog udstille Fuchsier kun flerårig vækst når der dyrkes i de optimale omgivelser. Fuchsia udstiller ideelle vækst i USDA zoner 6 til 9, eller områder med en gennemsnitlige årlige mindste temperaturområde på -10 til 30 grader Fahrenheit. Når der dyrkes i zoner, der ikke disse, vækst vaner af fuchsia ændringer til at matche klimaet.

Fuchsia i varme klimaer

Mange gartnere i varme områder som North og South Carolina vokse fuchsia og deres forskellige sorter og hybrider. Efter Clemson University gartnere Bob Polomski og Janet McLeod Scott præsenterer varme og fugtighed i de amerikanske sydstater problemer for fuchsia buske. Polomski og Scott skriver at mange sydlige gartnere vokse fuchsia som en potteplanter blomst. I stedet for voksende en hele bush, vokse disse gartnere et par blomstrende lemmer af fuchsia i en gryde. Når der dyrkes på denne måde, vokser fuchsia planter som enårige.

Fuchsia i kolde klimaer

Mens fuchsia buske ikke vokser godt i varmt klima på grund af varmen, dør de uden at svigte i områder med gennemsnitlige årlige temperaturer koldere end i zone 6. Illinois udstiller zone 5 klima gennem det meste af staten, som gør nærliggende stat Iowa. Universitet havearbejde ressourcer for begge disse stater liste fuchsia som en årlig blomst velegnet til vækst i containere. Iowa State University gartnere anbefale vanding fuchsia to gange om dagen i løbet af foråret i zone 5 at sikre, at plante blomster før de dør.

Flere oplysninger om Fuchsia

Nogle hybrider og sorter af fuchsia tåler kulde eller varme miljøer bedre end andre. Du kan finde sorter, eller som mere så mange som 5000 findes, egnet til din have, besøge en lokal børnehave, drivhus eller have levering butik og spørge om typer af fuchsia velegnet til vækst i din region.

Fuchsia spirer i 3-4 uger når de dyrkes i jord med en temperatur på 70 til 75 grader Fahrenheit. Fuchsia dyrkes i beholdere kan være seedet indendørs under den sene vinter/tidligt forår.