Hvordan man dyrker avocadoer i Texas

Hvordan man dyrker avocadoer i Texas


Avocado træer ikke kun bidrage en slående omdrejningspunkt til din Texas landskabspleje, men de giver også en vigtig ingrediens i en række sydvestlige retter. Ifølge University of Texas er avocado træer godt tilpasset til jordbund i sydvestlige Texas. Et subtropisk træ, avocado ikke trives i regioner med strenge vintre eller frost. Derudover har træet en hård tid vokser i fattige-afløb jord, medmindre du ændrer jorden. Plante en avocado træ i din værftet, Texas i år for at nyde denne alsidige frugt.

Instruktioner

•Vælg en plantning placering, der er mindst 8 fod væk fra dit hus til at rumme størrelsen af en moden avocado træ. Plantning placeringen skal modtage mindst 6 timer af sollys.

•Kontrollér dræning i din værftet. Grab en håndfuld af snavs og squeeze. Jord, der bryder ind i klumper er tørt. Jord, der frigiver dråber af vand har dårlig dræning og jord, der er plastisk i hånden har god dræning evner. Ændre dårligt afdrypning jord ved at sprede en 6-tommer lag af kompost og opbygning af sand. Arbejde jord ændringer i de første 6 inches af jord.

•Conduct en jord pH test. Avocado træer foretrækker en pH række 6.2 til 6,5. Købe en jord test kit fra din lokale county udvidelse kontor. Grave en 6-tomme hul for at indsamle prøver. Mail prøver ud til den adresse oplyst på pakken og vent ca tre uger for resultaterne. Tilsætte kalk til sure jord og svovl til jord, der er for basisk, baseret på resultaterne.

•Dig en hullet to gange diameteren som sætteplante og lidt dybere som træet er plantet i beholderen. Træets graft bør sidde under overfladen af jorden. Købe en sætteplante for at producere avocadoer.

•Indstil træet i hullet og pack jorden omkring basen. Vand træet grundigt. Spredes et 6-tommer lag barkflis omkring træet at holde ukrudt væk og låse i Jordens fugtighed.

•Fertilize træ hver måned med 1/2 kop ammoniak sulfat med et NPK 12-0-0. Sprede gødning omkring træ base og vand. Give træet 1 cup af gødning en gang måned anden år med voksende og 2 kopper af gødning en måned sit tredje år.

Tips & advarsler

  • Bygge en bunke af snavs omkring dit træ i efteråret måneder at beskytte den mod enhver Texas frost.
  • Undgå befrugtende dine træplantning tid til at forhindre afbrænding sine rødder. Vente en måned før du anvender gødning.
  • Det tager 10 år, før en avocado træet vokser frugter.