Hvordan du fjerner maling Pen markeringer

Hvordan du fjerner maling Pen markeringer


Maling penne er en praktisk måde at anvende kontrollerede mængder af maling på flere forskellige typer af overflader. De kan bruges til små projekter eller simple touch-ups. Men når urigtig, maling penne har samme virkning som industriel eller hus maling og kan opløses i en lignende måde. At fjerne maling pen markeringer kræver passende opløsningsmidler og rengøringsmidler. Den rette metode til at rense en berørt overfladen afhænger af typen af maling pen indeholder.

Instruktioner

•Læs maling pen produkt etiket til at afgøre, om malingen har en olie eller latex base. Sidstnævnte er vandopløselige og kan fjernes med meget mindre indsats end oliebaseret maling.

•Soak en tør klud i vand og tør forsigtigt maling pen mærkning indtil det begynder at tynde. Latex maling vil komme ud med vand alene, så længe det ikke fuldt helbredt; Det er anset for frisk for to til tre uger.

•Applicer en lille mængde af acetone til et stykke vat eller pad. Let dab berørt overfladen for at opløse malingen mærkning; isopropylalkohol, eller sprit, er lige så effektive til at fjerne små mængder af tør olie og latex maling.

•Applicer en allround pletfjerner som et alternativ til hjem retsmidler. Følg producentens anvisninger for korrekt anvendelse. De fleste kommercielle produkter kan anvendes sikkert på næsten enhver overflade til hurtigt at fjerne tørrede latex maling pletter.

•Rinse den overskydende maling og kemiske opløsningsmidler med en våd svamp eller klud. Fjerne fugt på metal og andre overflader, som kan kræve særlig pleje.