Dør Hardware: Typer af låse

Med fremkomsten af moderne teknologier er boliger mere modtagelige end nogensinde for indbrud. Dagene af forlader dit hjem, låst op, selv i tilsyneladende rolig forstæder, er væk. Selv om mange højteknologiske hjem-sikkerhedssystemer er på markedet, stadig den mest grundlæggende sikkerhed lås på din dør. Det er vigtigt at vælge en lås, der både passer til din sikkerhed behov og kan nemt bruges af hele familien.

Cylinder Deadbolt

Cylinder Låserigel kommer i to varianter. Enkelt-cylindrede deadbolt er den mest almindelige bolig deadbolt. Det er billigt og nemt at installere. Men hvis din dør er glas, undgå en single-cylinder lås. En indbrudstyv kan nemt bryde glas, nå i at låse døren indefra og få adgang til dit hjem. En single-cylinder lås, skal du bruge en nøgle til at angive, men du kan låse døren indefra blot ved at dreje en knop. En dobbelt-cylinder deadbolt kræver, at du bruger en nøgle til at låse og låse døren på begge sider. Mange bygningsreglementer tillader ikke denne lås type på en dør, fordi i en nødsituation dobbelt cylinderlås vil hindre din flugt, mens du søge efter nøglen.

Overflade-Mount Deadbolt

En overflade-mount deadbolt er en stor, U-formet lås, der er monteret til dørens udvendige og tilgængelige i enkelt og dobbelt cylinder sorter. Denne lås type kræver en nøgle ind udefra, men låse ved at dreje en knap inde. En overflade-mount deadbolt ser voluminøse og kan være svært at installere, men det er vanskeligere at hammer eller så åbne end andre boligområder låse. På grund af denne lås imponerende udseende er det mere almindelige på sikkerhedsdøre eller byen boliger, hvor kriminalitet er højere, i modsætning til forstæder hjem.

Fingerprint Lock

Som navnet antyder, kræver fingerprint lock et matchende fingeraftryk i stedet for en nøgle til at låse en dør. Denne lås type er stigende popularitet i erhvervs- og boligejendomme indstillinger, fordi det er vanskeligere at kopiere eller stjæle en fingerprint end en nøgle. Du har også ikke at bekymre sig om ethvert familiemedlem bliver låst ude, fordi han tabte sine nøgler. Mange fingerprint lock sorter er på markedet, hvilket gør det nemt at finde en med funktioner, der passer til dine sikkerhedsbehov og budget. Nogle modeller kombinere et tastatur med fingeraftrykslæseren. Biometriske modeller har en indbygget scanner til at matche et fingeraftryk. Som med enhver lås, beskytte fingerprint låse ikke helt et hjem fra der indtastes og dens låse deaktiveret. Ifølge fingerprintdoorlocks.com varierer fingerprint låse meget i pris. Den billigste boliger model i 2010 starter omkring $200 per døren og priserne stige væsentligt derfra.