Hvordan du udskifter rådnet gulvet tværbjælke i en have skur

Hvordan du udskifter rådnet gulvet tværbjælke i en have skur


Stærk træbjælker hjælpe tilføje stabilitet til gulvet i et haveskur eller enhver anden struktur. Afstand fra kraftig fugt, termitter og dårlig konstruktion kan desværre medføre gulv bjælker at rådne og spænde, at kompromittere sikkerheden i din stald. Heldigvis, en proces kendt som sistering giver mulighed for en simpel reparation af rådnet gulv bjælker. Det vil imidlertid ikke løse de problemer, som forårsagede gulv bjælker til at rådne i første omgang.

Instruktioner

•Expose rådnet strålen. I nogle skure kan det betyde fjernelse af subflooring eller adgang til gulv bjælker fra crawlspace under skuret.

•Measure længde og bredde af rådnende strålen. Tage disse målinger til tømmer værftet. Spørg personalet til at hjælpe dig med at købe den rigtige størrelse stråle for dit gulv. Bjælker med 4 af 6 dimensioner fungerer ofte godt for dette projekt.

•Locate del af bjælken, der ikke er blevet påvirket af rot. Måle længden af den rådnet stykke. Skær den nye stråle til en længde omkring 10 inches længere end stråle rådnet stykke.

•Fit stråle i gulvet ved siden af rådnet strålen. Line op bjælker, således at den nye beam overlapper rådnet strålen. Den nye stråle bør opfylde kanterne af gamle strålen mindst påvirket af rot. Brug din sømpistol, fyring tre til fem negle gennem god bjælken i svigtende en. Gentag på den modsatte ende.

•Brug din hånd så til at skære og fjerne de rådnende områder af den svigtende stråle. At tilslutte sig en ny stråle til den rådnende hjælper med at reparere gulvet, hvilket gør den stærk.

Tips & advarsler

  • Typisk, en komplet udskiftning af rådnet gulv bjælker er ikke anbefalet af DIY-ter. Alvorligt rådnet strøer kræver arbejdet i en konstruktion professional. Sistering giver dig mulighed at løse problemet uden at leje en entreprenør. En fugt problem kan forårsage de nye bjælker til at rådne, så det er vigtigt at løse fugtproblemer før reparation gulvet. Mange hjem forbedring butikker vil klippe dit træ størrelse, eliminerer behovet for en bordrundsav.