Hvordan man leje vand udvinding udstyr

Indendørs oversvømmelser, nødvendiggør uanset om det er forårsaget af naturkatastrofer eller hændelser såsom utætte eller brast rør, undertiden udlejning af vand udvinding udstyr. Mens leje en professionel er normalt anbefales til store job, synes mange mennesker, at de er i stand til at tackle mindre vand udvinding projekter selv, forudsat at de leje det rette udstyr.

Instruktioner

•Indstil typen af udstyr til brug.

Der findes flere forskellige typer af vand udvinding udstyr. For små mængder af vand, en squeegee for hårdttræ eller flise gulve og en maskine kaldet en lys Wand (ligner i udseende til et lille tæppe rengøringsmaskine) for tæppebelagte overflader er de mest almindelige typer af udstyr. Maskiner beregnet til lidt varm tæppebelagte overflader for bedre at kunne lette ekstraktion af vand, og der findes også maskiner designet til at udtrække store mængder vand på én gang. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type af udstyr, du behøver, bede en professionel eller dit udstyr udlejning.

•Locate en udlejer.

Virksomheder med speciale i udlejning af kommercielle rengøringsudstyr findes i mange byer. Når du ringer, skal du angive typen af gulvbelægning og omfanget af vandskade. Ringe rundt til at opnå de bedste priser og spørge om, hvorvidt virksomheden også lejer high-powered fans til at lette tørringsprocessen.

•Review aftalen omhyggeligt.

Længden af aftalen, satsen for sent udstyr tilbage, og de produkter og/eller tilbehør inkluderet i lejeprisen bemærkes, før du accepterer at underskrive kontrakten. Hvis du er usikker på, hvordan du kan bruge udstyret korrekt, Spørg før du tager det hjem, som de fleste lejekontrakter vil holde dig ansvarlig for beskadigelse på grund af misbrug.