Hvordan at tage sig af en plante

Hvordan at tage sig af en plante


At vide hvordan man tager sig af et anlæg vil betyde, at planten forbliver sund og fortsætter med at vokse. Uden ordentlig pleje, planten vil dø eller dens vækst vil blive hæmmet. Men alle planter er ikke det samme. Nogle planter vokser i svagt lys og nogle vokse i sollys kun. Nogle planter har brug for mere pleje end andre, men alle planter har brug for nogle mængden af opmærksomhed.

Instruktioner

•Tilføj vand til planten jordbunden. Hver plante har en anden vand behov. Nogle planter har brug for en fugtig jord hele tiden, mens nogle har brug for jord tørre mellem vanding. Du kan bruge en vand overvågning måler, som du holder i jorden at kontrollere wetness af jord for præcise resultater.

•Placer anlægget i det rette lys. Hver plantearter har en anden lys behov. Vælg den bedste placering for planter, der har brug for direkte sollys, indirekte sollys eller ingen sollys overhovedet og bare lys i hjemmet. For eksempel, vokser læbestift planten godt i et nord vindue med minimale lys.

•Tilføj gødning til jorden. Nogle planter kræver en gødning, der er specifikke for typen arter. For eksempel, African Violet brug African Violet mad og Bonsai behov Bonsai mad, mens andre kan bruge sorten alle vegetabilske fødevarer. Befrugte som pr instruktioner.

•Hold temperatur ideel til anlægget. Hver plante har en anden temperatur behov. Dette betyder, at du måske nødt til at holde dit hjem eller havestue på den ideelle temperatur for alle planter. Prøv at få planter, som passer ind i den samme temperatur behov.

•Vælg en pot, der er bedst for anlægget. Nogle planter skal have deres rødder bundet før de vil blomstre eller producere afkom. Nogle planter vil har brug for en større potte, så rødderne har masser af plads og ikke blive bundet. Hver plante har en anden specifikation for sine rødder.

•Kontrollér fugtighed nødvendigheden af hver plante. Nogle planter skal have en vand-bedrift bakke i bunden så dens rødder kan have den fugtighed, der er nødvendig. Orkidé er en plante, der har bør for denne type af fugtighed.