Hvordan at slippe af fluerne på min citron timian

Hvordan at slippe af fluerne på min citron timian


Citron timian (Thymus citriodorus), en træagtig staude, der dyrkes som en kulinarisk urt og som et attraktivt, aromatiske supplement til rock haver. Det er også bruges til container beplantninger, jorden covers og på forsiden af dekorative grænser. Hardy til US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5-8, citron timian tiltrækker bier og fluer. Du kan slippe af fluerne på citron timian ved at gøre en all-naturlige insekt kontrol løsning ved hjælp af grundlæggende husholdningsprodukter.

Instruktioner

•Fyld blanding skål med 1 gallon af varmt vand. Tilføj 2 spsk af baby shampoo og rør godt med en træske. Bland i 2 spiseskefulde madolie. Dette skaber en grundlæggende olie-baserede insekticid sæbe, der fungerer godt for at afvise whiteflies, bladlus, spider mider og thrips.

•Sæt blandingen i en spray flaske og teste det på en lille del af anlægget. Vandplanter godt dagen før anvende blandingen og anvende det kun når temperaturen er under 80 grader Fahrenheit. Vente to eller tre dage efter ansøgning og check blade for skader såsom blad brænde. Hvis ingen har fundet sted, gå videre og anvende blandingen til resten af planten.

•Spray timian blade og stilke grundigt med blandingen, iblødsætning dem, indtil du ser det faktisk drypper af bladene. Dække undersiden af bladene til at sikre fuldstændig dækning. Gentag hver fem til syv dage for de bedste resultater.

Tips & advarsler

  • Hvis der er en tung whitefly angreb, hånd-Fjern skadedyr før du spray med insektdræbende olie sæbe.
  • Hængende gul klistret tape nær haven område kan bidrage til at reducere whitefly populationer.
  • Må ikke anvendes pesticider til at styre whitefly populationer, fordi skadedyr opbygge en modstandsdygtighed over for disse kontrolelementer.