Hvordan at tage sig af en japansk ahorn røde drage træ i to år

Hvordan at tage sig af en japansk ahorn røde drage træ i to år


Mens de fleste japanske maples har røde blade i sollys og grønne blade i skygge, den røde dragon vifte af japansk ahorn har blade, der er ensartet lyse scarlet. Dette træ har en lav, mounding form, der er egnet til containere eller landskabspleje under et vindue. I de første to år, vil træet vokser 6 til 8 inches. Som træet modnes, bremser væksten indtil til sidst træet når en højde på 5 til 6 fod inden for 10 år. I de første to-årig periode kræver træet opmærksomme uddannelse og forme.

Instruktioner

•Beskyt red dragon japanske maples fra ekstreme vejrforhold på kanten af deres USDA hårdførhed zone. Red dragon japanske maples vokse godt i zoner 6 til 8. I zone 6, kan træet skal være indpakket i jute at beskytte det mod udtørrende vind og vinteren kold under ekstreme temperaturer. I zone 8, kan træet skal plantes i nord eller østlige side af et hjem at være beskyttet mod eftermiddagssolen.

•Spread en gødning med fosfor i det som en (1-5-5) omkring drop linje og root zone af træet som anvist på emballagen. Gødning varierer blandt mærker. Unge red dragon japanske maples behøver fosfor for god rodudvikling. Når træerne vokser ældre end to år, skifte til en gødning med et højere kvælstofindhold at fremme udviklingen af blade.

•Forbered dine værktøjer til beskæring en japansk ahorn i det tidlige forår når sap i træet er lav. Træets blade er faldet på dette tidspunkt og form af træet er synlige. Beskæring på dette tidspunkt vil forårsage den mindste mængde af skade træet. Skærp dine værktøjer ved at tegne en whetstone langs knivene. Sterilisere dem ved at rense dem i en opløsning af 10 procent blegemiddel. Japansk ahorn grene og kviste bør fjernes så tæt på det punkt, hvor de tiltræder en gren lige udenfor træets gren krave.

•Prune japansk ahorn red dragon sorter så at de har en mounding form. Når unge red dragon sorter er formet skal de ikke, omforme igen. Skære ydre grene langs bunden for at holde dem væk fra jorden. Fjern eventuelle kviste, der vokser lige op fra en grædende gren. Træet skal ligne en levende springvand.

•Spread en 3-tommer lag af halm muld under træerne. Trække muld fra stammen i en 3-tommer ring. Barkflis vil kvæle ukrudt, der konkurrerer om vand og næringsstoffer. Det vil også holde fugt i jorden for at holde den røde drage japansk ahorn fra tørring i varme sommermåneder.

•Kapacitet japansk ahorn træer i sensommeren at holde dem fra tørring. Tørring red dragon japansk Ahornblade vises brændt og sprøde.

Tips & advarsler

  • Har din jord testet hver tre til fem år for at afgøre den indhold af næringsstoffer. Justere din gødning baseret på jord-test til at kompensere for eventuelle mangler i jorden.