Landskabspleje Idéer til forsiden af et hus med sten, grus og kantning

Landskabspleje Idéer til forsiden af et hus med sten, grus og kantning


Mens baghaven er nok det sted, hvor du tilbringer din privat tid med familie og venner, bestemmer forhaven formen indtryk outsidere af dig og dit hjem. Ved hjælp af en landskabspleje plan, der omfatter sten, grus og kantning, kan du oprette noget, der ser interessant ud og der vinker til forbipasserende til at stoppe og tage et andet look.

Blomsterbede

Når det kommer til blomsterbede, farverige blomstrer og rige, mørke jord er den klassiske fortolkning. Blomsterbede, der omfatter grus, sten og kantbånd giver et mangfoldigt look, der kombinerer hardscaping og landskabspleje. Bruge railroad bånd til at oprette en kant omkring højbede og plante et sortiment af blomster langs forsiden af huset. Bruge flerfarvede ært grus i stedet for barkflis at tegne og holde varmen fra solen til senge og hjælpe planterne bevarer fugten. Alternativt kan du placere flere mellemstore sten side om side til at oprette en kant langs senge og fyld den tomme rum med hvide Landskabsarkitektoniske sten til en ren, lyse look, der trækker øjet til området.

Japansk stil haven

Japansk stil haver indarbejde mange størrelser, former og farver af klipper og sten. Placere disse funktioner i forhaven vil skelne dit hjem fra andre i kvarteret med en snert af Østen. Grave ud en rektangulær sektion af sod, line omkredsen med jernbanen bånd hen til optage element af træ og fylde rummet med knust granit chips. Rake et mønster i granit til at oprette en cirkel der spiraler udad fra centrum til kanterne. Japansk stil haven også gøre brug af store sten og kampesten til at repræsentere store landskabsformer midt i et landskab. Strategisk placere stenene i de front yard og plante små, sarte planter på deres base til at indstille dem ud.

Veje

En snoede vej, der fører direkte til din hoveddør, eller fra det forreste fortovet til baghaven, skaber en måde at bruge natursten brolæggere eller grus. En gangbro lavet fra runde eller sekskantede sten fliser skaber en stepping sten effekt, der giver forhaven en hytte føler. Alternativt, en grus gangbro fremstillet af ært grus eller knust sten skaber et rustikt udseende, som også hjælpemidler i absorberende vandafstrømning i en forhave, der har tendens til at holde vand. Installere en galvaniseret stål eller plast kantning for at begrænse grus til vejen og forhindre det i at overflytte til nærliggende græs. Plante eller flerårige blomster for at oprette en farvestrålende kant langs begge sider af stien.

Rock haver

En rock haven i forhaven kan betyde du behøver en arbejdskrævende græsplæne og giver mange krinkelkroge hvor du kan placere planter og blomster, der giver forbipasserende en behagelig overraskelse at se blandt stenene. Opbygge en rock haven i et hjørne i nærheden af gaden, eller afsætte et større område i forhaven til stenhøjsparti. Sprede grus på jorden omkring sten at forene udseende. Logs skæres i 2-fods længder, delt i halve og fastsat flat-side oprette en naturlig grænse, der står i kontrast med sten i haven.