Husstand Tips for skadedyr fjernelseSkadedyrsbekæmpelse inde i huset spænder over spektret fra befri dig selv af kakerlakker at reparere en skærm dør for at holde væsner fra at komme inde i hjemmet. Den bedste strategi til håndtering af skadedyr er forebyggelse, før et problem bliver ud af hånden. Hvis forebyggelse ikke er et egnet middel til at holde insekter og dyr ude af huset, har du fået et væld af andre muligheder at vælge fra.

At reducere luftfugtigheden

Skadedyr fjernelse strategi kan påbegyndes med løse problemet med fugt. Insekter og andre skadedyr søger en indvendig opholdsstue, der er fugtig og varm som det ideelle sted at oprette reder og kigge efter fødevarer. Sikre at tøjtørrere er ordentligt udluftet, installere en dampspærre i kælderen og skære ned på antallet af indendørs planter du ejer til at mindske virkningerne af høj luftfugtighed.

Ant forebyggelse

Oprette en barriere af insekticid mellem entryways ind i dit hjem og stien ved myrer at komme dertil. Du skal også behandle vinduesrammer og sokler med ant-drab insekticider. Myrer er tiltrukket af både søde og fedtet fødevarer, så mener både når madlavning og bortskaffelse af fødevarer.

Spider kontrol

Alle, der er nødvendige for at effektivt befri dit hjem af spiderwebs er en lang-håndteres kost. Hvis du ikke har en kost, kan du opnå samme effekt med et vakuum, udstyret med en pensel vedhæftet fil. Løbende befri dit hjem af webs er et effektivt middel til at kontrollere din edderkop befolkning. Blandt de områder, der kræver konstant opmærksomhed er hjørnerne mellem vægge og lofter, bag gardiner og møbler, inde i skabene og toiletter og omkring køkkenmaskiner.

Brænde opbevaring

Hvis du har en træ-brændende pejs, du har brug at tage særlig pleje i lagring af din levering af brænde. Mens at holde skadedyr væk fra de skjulte rammerne inde stakke af kindling er næsten umuligt, kan du mindske muligheden for disse fejl til at gøre deres vej ind i huset ved at placere din brændestablen så langt væk fra huset som muligt samtidig stadig reducere den indsats, der kræves til at overføre træ fra udendørs til indendørs.

Swatting fluer

Reducere din frustration over manglende fluer med en swatter ved at lære et lille tip baseret på opførsel af disse skadedyr. Når en flue tager ud fra en overflade, vil det altid gå bare en lille smule til bagsiden før du tager i fremadgående retning. Formålet med dine flyve swatter lidt bag fluen at øge dine chancer for en vellykket swat.

Plante skadedyr

Et hus fyldt med planter er en magnet for skadedyr. En effektiv måde at holde bugs væk fra dine planter er at trykke på en fed hvidløg ned i jorden i nærheden af rødderne. Hvis hvidløget begynder at spire, bare tage nogle Sakse til det og skære skuddene.