Problemer med Robertshaw 9600

En Robertshaw 9600 er en populær budget-prismærket programmerbare termostat. En programmerbar termostat kan hjælpe dig med at spare penge på din regning, opvarmning og afkøling af gør det muligt at reducere varme eller køling i dit hjem automatisk, når du er væk eller sover. Robertshaw leveres med mange nyttige funktioner, såsom en LED udlæsning og fryse beskyttelse, som automatisk tænder for varmen på, hvis temperaturen falder til under 40 grader.

Mode Switch manglende

Robertshaw 9600 har to tilstand skifter, der udøver opvarmning eller køling tilstande af termostaten---fortæller ovn eller klimaanlægget starter eller lukke ned. Et problem med disse parametre er, at de ikke er omfattet, hvilket betyder, at luft kan nå dem og forårsage kobber kontakterne på skifter til korroderer. Når dette sker, vil termostaten ikke vende opvarmning eller køling på på passende tidspunkter. Rengøring af kobber kontakter på centralerne kan gendanne termostaten til orden.

Forhindrer korrosion

Parameteren fan, der styrer, hvornår blæseren tændes og slukkes, kan også blive tæret og forhindre fan fra at tænde og slukke når det er meningen at. For at forhindre skifter fra at blive tæret, kan du bruge en tandstikker til at gælde parametrene støtteflade anti-oxidation sammensatte. Brug lige nok stof til at dække kontakterne.

Forkert temperatur

Hvis den temperatur-sensing diode, beliggende på den termostat printplade, bliver afbrudt eller mislykkes, kan dette forårsage termostat funktionsfejl. I dette tilfælde, ovn eller air conditioner vil ikke kunne tænde på den indstillede temperatur, eller vil tænde på det forkerte tidspunkt. Hvis lodning på kredsløb af din termostat er af dårlig kvalitet, kan temperaturfølende diode nemt blive afbrudt. Dette skal være resoldered.

Termostaten tænder og slukker hele tiden

Hvis termostaten tænder og off alt for hyppigt, kan det være at er den temperatur forskellen for lille til dine betingelser. Temperaturen differential er forudindstillet til 1 grad F, således at systemet vil tænde når temperaturen i rummet ændres fra indstillingen af én grad. Øge temperaturen differentieret til mere end 1 grad F betyder ovn eller airconditionanlægget vil vende mindre hyppigt.