Tricks til Sheetrock hængende & efterbehandling

Tricks til Sheetrock hængende & efterbehandling


Sheetrock er et mærke af drywall fremstillet af USG Corp. Det leveres i 4 af 8 fod plader af 1/2-inch tykkelse for vægge eller 5/8-inch tykkelse til lofter (blandt andre dimensioner). På grund af sin vægt, er det bedst hvis to mennesker hænge drywall: en til at holde den i position, mens den anden skruer/søm det på plads. Enkle tips kan give mulighed for en lettere proces og en mere vellykket job.

Dække loft først

Der henviser til, at 4 af 8 Sheetrock ark beregnet til vægge vejer 50 pounds, de lofter, der vejer 75 pounds og er installeret mindst 8 fod over gulvet. Hvis et ark falder fra sin plads, er potentialet for legemsbeskadigelse høj. Hænge drywall fra loftet først, derefter vægge--den øverste kant af muren Sheetrock vil bidrage til at støtte loftet. Start i det ene hjørne med en fuld plade (hvis størrelsen af rummet tillader), derefter skære de resterende loft sheetrock sektioner til størrelse--sikre alle sektioner stramt mod loftsbjælker ved hjælp af 1 5/8-tommer eller længere drywall skruer (aldrig negle).

Korrekt indsætte skruer/søm

Hvis drywall skruer eller søm bryde den Sheetrock papir overflade, som de er installeret i strøer/studs, er de mindre effektiv til at holde drywall på plads (det er især generende for anlæg, loft). Indsætte hver skrue i Sheetrock, så det er vinkelret på overfladen, og sørg for, at hovedet af skruen blot led papir overflade og ikke bryde igennem den. Bruge den samme proces til at installere drywall negle. Brug en gipsvæg hammer, når du installerer negle, da hammer's ridged ansigt efterlader en fordybning på Sheetrock papir omkring søm hovedet, der hjælper drywall sammensatte pind på plads når det anvendes senere.

Gøre sammensatte tørring betingelser bedre

De fleste sammensatte tager ca 24 timer at grundigt tørre efter anvendes til Sheetrock leddene, hjørne beading og skrue/søm hovederne. For at fremskynde denne proces, lukker døre og installere en bærbar radiator eller plads varmelegeme i rummet. I sommeren måneder, når luften er tør, placere spande eller skåle med vand i rummet til at øge niveauet af fugt - dette vil bidrage til at holde sammensat fra revner mens det tørrer.

Straks vaske værktøjer

Tynde lag af sammensatte kan blive meget hårdt og vil holde sig til Sheetrock knive eller bakker, efter at sammensat har tørret, gør redskaber meget svært at rengøre. Du kan undgå problemet, straks vaske både bakker og knive i varmt, sæbevand vand.