Fordelene ved regelmæssig hus rengøring for din sundhed

Fordelene ved regelmæssig hus rengøring for din sundhed


En uundgåelig del af livet, regelmæssig hus rengøring er en nødvendig daglige akkord. Et hjem holdes ren på daglig basis er lettere at holde ren end et hjem, der er renset kun lejlighedsvis. En ren og pæn hjem er meget mere behageligt at bo i end en, der er uorganiseret, rodet og beskidt.

Reducere/fjerne bakterier

Bakterier er overalt, og du kan ikke slippe dem. Du kan dog mindske deres numre med konsekvent, grundig rengøring. Det største antal bakterier er koncentreret i køkkenet og badeværelset hvor den største rengøring indsats bør gøres. Salmonella og E. coli kan indtaste hjem i råt kød, fjerkræ og produkter. Hurtigt og grundigt rydde op efter håndtering disse fødeemner med passende antibakterielle cleaners vil hjælpe med at holde din familie sikkert fra disse organismer.

Reducere/fjerne allergener

Luftbårne partikler, såsom pollen, dyrehår, mikroskopiske nægte fra insekter og fælles støv gøre deres vej ind i boligen. Disse luftbårne partikler gøre deres vej ind i dine lunger og andre systemer, nogle gange forårsager åndedrætsbesvær. Regelmæssig og grundig afstøvning, fejning og støvsugning vil hjælpe med at fjerne disse allergifremkaldende stoffer fra dit hjem.

Mindske/fjerne Stress

Rod og uorden kan øge mængden af stress i dit liv. En ren, organiseret hjem reducerer stress. Bor i en evig rod kan påvirke dit syn på livet med den ekstra indsats, der kræves til at lokalisere manglende emner. Housecleaning er en mild form for fysisk aktivitet, der kan gavne raske personer såvel som dem, der lider af depression, ifølge Georgia State University.