Hvordan man lærer pulje vedligeholdelse

Hvis du for nylig har installeret en swimmingpool i din værftet eller blot er interesseret i at få et job, opretholde pools, skal du først lære denne færdighed. Mens du ikke behøver at være certificeret til at arbejde på eller bevare pools, er sådanne kurser gavnligt. Hvis du har til hensigt at ansøge om et job med en pool selskab, er det en god idé at spørge på forhånd, hvis de kræver certificering før beslutte, hvordan at nærme sig dine studier.

Instruktioner

•Spørg pool butikker eller butikker i dit område, hvis de har en vedligeholdelses-afdeling eller til at få kontaktoplysninger for vedligeholdelse folk i dit lokale område. Tal med en person, der allerede gør vedligeholdelse og spørge, hvis du kan lærling med dem at lære at handel. Du kan lære pool vedligeholdelse fra nogen erfarne på området og det vil ikke koste dig noget, men tid.

•Kontrollér med din lokale community college eller teknisk skole at se, hvis en pulje vedligeholdelse certifikat program tilbydes, som ene på AC/C Tech i Indianapolis, Indiana. Hvis du foretrækker at studere online, tilbyder Aquatic Training Institute online certificering for swimming pool vedligeholdelse. Kursusaktiviteter varierer efter skole.

•Læs op på hvordan du gør din egen vedligeholdelse, hvis du er på et budget eller ikke har adgang til en certificeringsprogrammet eller professional i dit område. Websteder som Aubuchon Hardware og Swimming Pool vedligeholdelse Guide (Se ressourcer) tilbyder disse oplysninger. Bøger, du kan købe eller søger på dit lokale bibliotek omfatter "The Ultimate Guide til Pool vedligeholdelse" af Terry Tamminen og "hvad farve er din Swimming Pool? En Boligejers Guide til problemfrit Pool, Spa & HotTub vedligeholdelse"af Alan E. Sanderfoot.