Hus rengøring akkord liste

Hus rengøring akkord liste


Når det er tid til at rense huset, er det praktisk at have et hus rengøring akkord liste. Listen vil hjælpe dig med at undgå mangler nogen områder, der skal renses. Sætte gøremål på listen i den rækkefølge, du vil arbejde på dem, startende fortrinsvis fra området loftet i et rum, fjerner støv og snavs som du rense fra top til bund.

Afstøvning

Startende fra toppen af huset, børste loftet gratis af spindelvæv med særlig vægt på hjørner hvor florlet tråde af støv samle. Støv persienner fra top til bund, herunder inde i vinduet tarme og vindueskarme. Støv andre høje områder næste, herunder hylder, reoler, pejs kapper, køleskab toppe, køkken pot stativer, credenzas, toppen af døre, loft fan blade og loft fan glober. Støv lavere områder næste: billede frames, kunst, nips, lampeskærme, lamper, Bordpladerne, sideborde, gavle og spejle. Brug træ polish spray til at tørre støv af sprækker på træ trim og at rengøre bordben. Polske resten af alle træ overflader.

Gardiner

For at gøre en grundig rengøring job, omfatte gardiner på dit hus rengøring akkord liste. Hvis det er muligt, tage gardiner off gardinstang og få dem renset. Støv gardinstænger og rehang gardiner. Hvis dette trin er for aggressiv, støv toppen af gardinstænger, mens gardinerne hænger, og forsigtigt vakuum gardin stof.

Vinduer og spejle

Ren indvendige vinduer og spejle med en spray vindue renere. Tørre op vinduet renere med sammenkrøllet avissider for en stribe-gratis Skopudsning. Du kan købe vindue renere eller du kan gøre et hjem brygge med lige dele hvid eddike og vand, der fungerer godt og koster øre på dollar.

Køkken

Ren inde i og uden for ovn, mikrobølgeovn og køleskab. Tør ned opvaskemaskine eksteriør, vask, vandhane, Toastmaskine, bordplader og tilbage splash. Vakuum eller feje snavs fra gulvet og moppe køkkengulvet, herunder sokler.

Badeværelse

Ren badeværelse dræn, vandhaner og bordplader. Bruge et toilet skål renere og toilet skål børste til at rense inde på toilettet. Brug sæbe og en rengøring svamp, helt tørre ned ydersiden af toilet armatur fra top til bund, med særlig vægt på basen. Ren brusekabine og/eller badekar og efterfølgende VVS-installationer. Ren inde i og uden for glas badeværelse brusekabiner og badeværelsesspejle samt. Vakuum, så moppen, badeværelsesgulv.

Andre levende områder

Ryste tæpper udendørs og maskinen vasker dem hvis det er muligt. Vakuum tæpper, der er for stor til at ryste ud eller vaskes. Shampoo store tæpper, hvis nødvendigt. Køre en støvsuger slange over sokler. Trægulve bør fejet og let mopped med en ringe mængde vand. Flisegulve bør fejet eller støvsuges, så mopped eller kraftigt skrubbes med varmt, sæbevand vand, afhængigt af omstændighederne.