Hvordan at rengøre en indbygget vakuum Filter

Hvordan at rengøre en indbygget vakuum Filter


Bygget eller centrale støvsugere er en serie af lukkede rør, der løber fra en central enhed til forretninger i hele en bygning. Central vakuum brugeren kan ganske enkelt tilslutte en slange i en stikkontakt og begynde støvsugning rummet. Med regelmæssig brug kan en bygget i vakuum filter ophobes et tykt lag af støv og gør det vanskeligt for system at få sug. Rengøring en centralstøvsuger filter tillader luft at strømme selv lettere og sænker stress på motoren.

Instruktioner

•Kontakt instruktionsbogen for den specifikke model af indbyggede vakuum oplysninger om pleje af filteret. Selv enheder med selvrensende filtre skal lejlighedsvis manuel rengøring at holde enheder arbejder deres bedste. Nogle indbyggede støvsugere er designet til at bruge engangs papir filtre, mens andre er filterless og bruge Cyclon handling for at adskille snavs fra luften.

•Fjern beholderen eller pose i bunden af den centrale vacuum enhed. De fleste modeller har to eller tre låse, der skal trækkes ud for at tage væk debris beholderen.

•Drej på butik vakuum og brug spidsen af dysen til forsigtigt børste filteret for at frigive støvet, så det kan blive suget væk. Undlad at slæbebåd på eller forsøger at fjerne filteret, medmindre giver anvisning derom i manualen eller under tilsyn af en professionel.

•Tøm snavs i dåse eller pose før at sætte det tilbage på under filteret og sikring af låsene.

Tips & advarsler

  • Konsultere en professionel central vakuum installatør og serviceværksted, hvis enheden har suge problemer når filteret er blevet renset.
  • Kører en indbygget støvsuger med filter fjernet eller kraftigt tilstoppet vil skade motoren.