Hvordan til at plante havre til efteråret hjorte mad parceller

Hvordan til at plante havre til efteråret hjorte mad parceller


Jagtsæsonen ankommer og hjorte er ude fodring, at blive klar til vinter, men at finde dem er udfordringen. Plante et lille plot af 1/4 hektar havre, specielt for at tiltrække eller fodring dyreliv, og hjorte vil blive tiltrukket af den sunde havre. Havre frø er høj i protein og mineraler, og når du indtil det sammen med sin plante tilbage i jorden, det fungerer som en naturlig gødning til andre afgrøder. I mellemtiden kan hjorte fodre off havre hele vinteren lang

Instruktioner

•Klart en flad åbent område, hvor fugt niveau af jorden er konsekvent så havre vil være i stand til at spire uden tilsætning af vand til kunstvanding og få masser af solskin. Se også til områder tæt på eksisterende dækning som en ældre skov eller børste hvor hjorte kan skjule.

•Till i marken i efteråret efter de andre afgrøder har høstet for at gøre en ordentlig grobund for havre, arbejder jorden ned omkring 6 inches.

•Plant havre over de dyrkede jorden og rake dem i jorden omkring 1 tomme dyb, så de gør god jord til frø kontakt.

•Tamp jord ned over havre med en cultipacker---et stykke af landbrugsudstyr, at emballere jorden ned omkring frø. Bruge en græsplæne roller i stedet for cultipacker, hvis du ikke har adgang til en.

•Tillad havre til at vokse i løbet af efteråret og vinteren for rådyr.