Skygge giver indiske træer

Skygge giver indiske træer


Indien er et stort land med en varieret klima spænder fra tørre i nordvest, til tropiske langs den sydvestlige kyst. I Indien er mange træer åndeligt betydelig til den religiøse kultur. Træer ikke blot giver skygge, men rødderne hjælpe med at forhindre erosion og indianerne bruger bark, blade og blomster af mange træer til medicinske formål ifølge Indien Net Zone.

Banyan Tree

Banyan tree er Indiens nationale træ, efter Indien Net Zone. Mange legender omgiver dette træ og det spiller en stor rolle i Indiens historie. Stammen af en moden Banyan tree er dannet af talrige rødder strækker sig fra grene der vokser vandret til jorden. Disse kufferter kan danne et meget stort træ eller en skov af Banyan træer over tid. Den største Banyan tree er en halv-mile i omkreds, og 2.000 mennesker kan nemt stå under dets filialer, ifølge Floridata. Banyan tree vokser til 100 fod høje. Bark er grå og stilke og grene, der bruges i urtemedicin til at behandle eksterne sår og blå mærker. Indiske healere bruge frø som en tonic. Bladene er tyk og grønne og anvendes som plader, ifølge indisk Net Zone.

Peepul træ

Også kendt som den hellige ficus, bladene af Peepul træ er hjerte-formede med en lang hale. Den spidse ende af bladet producerer lyden af regn, når ethvert beløb af vinden børster af grenene. Bladene af dette træ dukke op rødt og derefter modnes til en dyb grøn. Dette er en lang levetid træ, som er helligt for Buddists og Hindi religioner. Den ældste nulevende Peepul tree ligger i Sri Lanka, ifølge Indien Net Zone. Det anslås, at dette træ var plantet i 288 F.kr. Peepul træet vokser til 90 fod høje, og dens stærke trunk og wide-overordnede grene gør det en ideel skygge træ. Peepul træ producerer en figen, der er almindeligt spist af fugle. Dette træ er semi-stedsegrønne, hvilket betyder i dele af Indien, som har milde vintre, det bevarer sine blade året rundt.

Pongam træ

Dette indfødte indiske træ kan vokse 75 fod høje i kun fem år Ifølge Purdue University. Det vokser vildt langs vandløb og floder i Indien og er ofte plantet i byer for dens skygge og attraktive vækst vane. De nye blade er lyse rødt, modning i en limegrøn. Duftende lilla blomster dække dette træ i foråret sammen med de nye blade. De faldne kronblade af disse blomster er nedbrydes til brug som gødning for indiske haver, og frøene anvendes i Naturlægemidler helbredelsesmetoder for hudsygdomme.