Hvordan du får dit værelse rent

Hvordan du får dit værelse rent


Når det kommer til rengøring dit værelse, kan du ikke have meget motivation. Jo vil generelt gæster i dit hus ikke have megen grund til at vove sig ud i køkkenet, alrum eller spisestue. Derfor mener du, at du kan holde dit soveværelse så rodet, som du ønsker. Dette er imidlertid en negativ tankegang, hvilket kan resultere i dit værelse, at få mere beskidt og uorganiseret. I stedet for at udskyde denne akkord, tage tid at få dit værelse rent i dag.

Instruktioner

•Kontrollér sengen. Du vil blive overrasket over hvor meget renere dit værelse vil se når sengen er foretaget. Om nødvendigt ændre lagner, pudebetræk og sengetøj og kaste snavset dem i din kurv.

•Throw alle beskidt tøj i hæmmer, og hænge resten op på bøjler i dit skab eller fold dem op og læg dem i skuffer. Mens du er på det, sætte væk sengetøj, der kan hængende i en vasketøjskurv.

•Organiser de forskellige områder af dit soveværelse, såsom toppe af din kommoder, reoler og CD eller DVD tilfælde. Organisationen er en vigtig del af at få og holde dit værelse rent. Hvis det hjælper, skal du placere elementer i forskellige størrelse kurve til at holde dem organiseret.

•Støvposens hele rummet med en duster eller fugtig klud. Det er vigtigt for støv før støvsugning fordi du sandsynligvis til at kaste støv hele værelset i processen.

•Vacuum gulve, herunder under sengen og bag dressers. Også, vakuum vindue nuancer, gardiner og indvendig dit skab.