Sådan installeres fugl Netting

Sådan installeres fugl Netting


Dem buttet modne tomater eller flok af smukt modne druer kan være alt for lækre til at modstå, især for fugle. Holde din hjemmeavlede frugt og grøntsager intakt billigt ved hjælp af fugl netting. Fås i forskellige bredder og med flere størrelser af huller, netting kan gøre det svært for fuglene at nå fristende frugt og grøntsager uden at blokere sol og vand, som dine planter har brug for at trives.

Instruktioner

•Vælg netting baseret på størrelsen af de fugle, der spiser din høst. Jo mindre fuglen, jo mindre hul-størrelse skal være. Fugl netting leveres med huller så lille som 15 mm. Sørg for din netting kan sikkert skære uden optrevling ved at trække en streng. Hvis ikke stoppe optrevling efter bare et par inches, overveje at købe et andet mærke.

•Measure omkredsen af din frugt træ og tilføje en fod til denne måling. Brug saks til at skære din fugl netting til denne måling. Drapere netting over træet, så det hænger ned lige på hver side. Sikre alle blade er helt dækket med netting.

•Gather op de overskydende netting og trække det til stammen af din frugttræ. Bruge almindelige klemmer til at holde netting på plads.

•Dæk dine planter eller vinstokke af ejerkrav polakker i jorden, der er mindst seks inches højere end dine planter. Dette vil forhindre, at fuglene sidder på planten. Brug klemmer til at holde netting til polakkerne.

•Sno resten af netting omkring planten. Brug enten twist-bånd eller streng løst ombryde netting omkring bunden af planten.