Native betydning for birketræBirketræer (Betula papyrifera) opstod i de nordlige skove af Nordamerika. Tidlig amerikanske indianere brugte barken af denne værdifulde ressource til at konstruere boliger og bygge skibe for transport. Også fra bark af disse hårdføre birketræer, de tyet til lægemidler, afledt næring og udformet mange hverdagsting. Birketræer har symbolsk betydning blandt indianerstammer.

Husly og transport

Amerikanske indianere bygget wigwams ved hjælp af birk træ filialer og derefter dækket disse boliger med lag af træets robuste ydre bark. Nordlige indianere ansat den ydre bark til at konstruere kanoer til transport og handles dem blandt stammerne i syd, hvor hvide birketræer var knaphed. Barken blev skåret, strippet og derefter vendte vrangen ud at danne kano skind. Disse letvægts fartøjer var i stand til at bære tung last.

Næring og medicin

For næring under hårde tider, amerikanske indianere forberedt og spiste den indre bark af birketræer. De kogte sap til at gøre eddike og sirup; når føjet til oral medicin, blev kogt sap et sødestof. Birk te fremstillet af blade og bark hjulpet i behandling af hud lidelser, blære-og nyreproblemer, Fordøjelsessystemet lidelser, gigt og arthritis.

Håndværk

Amerikanske indianere lavet en matrix af elementer fra birkebark, som rangler, musikinstrumenter, spise bestik, værktøjer, fakler, jagt og fiskeudstyr, kurve, børnenes slæder og legetøj. De gammeldags containere i alle former og størrelser fra den fleksible bark, herunder retter, bakker og endda madlavning Potter. Indianerne brugte trækul stykker til at skrive og tegne på birkebark, også benævnt papir birch, for den hvide ydre bark lighed med papir. Bark udskæringer blev konturerne oprette Perlebroderi designs og pynte containere.

Symbolik

Ifølge Bev Owens' Native American totem hjemmeside, indianerne tror at tåge udsendes fra birketræ blade placeret på opvarmede sten i en svedehytte hjælper rense kroppen; træets grene, når bundet sammen og derefter bruges til lash kroppen, resulterer i fjernelse af giftstoffer. På grund af langvarig eksistensen af gamle birketræer på jorden hævder amerikanske indianere, at disse træer har meget at tilbyde mennesker.