Anvendelser af Carnaubavoks

Anvendelser af Carnaubavoks


Carnaubavoks kommer fra en brasiliansk palmetræ kaldet Copernica Cerifera og er afledt af blade, som er skåret, hakket og tørret. Den voks så flager ud i en løs form, som er smeltet, anstrengt, renset og formet i blokke til kommerciel brug.

Bil polsk

Da Carnaubavoks er en plante derivat, det ikke vil skade en bil maling job og beskytter biler fra vejr og sol skader på samme måde, det palme blade i naturen. Carnauba voks giver en fremragende barriere mod fugleklatter, insekter og syreregn og holder en bil, der ser ud som ny.

Kosmetisk brug

Carnauba voks bruges i makeup og personlig pleje produkter til at forhindre væske og olie elementer fra adskillelse. Det skaber også en cremet konsistens og hjælper med at give nogle elementer, som læbestift, deres struktur, så de kan være formet og formet.

I fødevarer

Mange fødevarer indeholder Carnaubavoks. Som en plante-baserede stof, det er sikkert til konsum og bruges ofte som en antiklumpningsmidler agent eller en belægning og som ingrediens i nogle slik, møntfabrikker, frosting og saucer--blandt andre produkter.

Diverse anvendelser

Carnauaba voks bruges også i mange andre produkter, herunder tandtråd, papir kopper (voks foring holder dem vandtæt), gulv polske og deodorant.