Eco-Friendly Ant & Spider frastødende

Eco-Friendly Ant & Spider frastødende


Myrer og edderkopper komme almindeligt ind i boligen, forlader du har brug for en skadedyrsbekæmpelse, der fjerner bugs uden brug af skrappe kemikalier. Kemisk baseret pesticider afgiver skadelige dampe og dampe, og kan endda blive indtaget af kæledyr, babyer og alle andre, der kommer i direkte kontakt med pesticidet. I stedet, bruge en øko-venlig frastødende, der slipper af myrer og edderkopper.

Mynte

Mynte er en naturlig myggebalsam til både edderkopper og myrer. Mint afgiver en stærk lugt, som insekterne finder uinteressant. For at bruge mint, fylde et par teposer eller poser med knust mynteblade og sted rundt i hjemmet, især i entryways og vindueskarme. Skiftevis, drys mynte æteriske olie rundt i hjemmet, igen at sætte olie i døre, vinduer og andre indgangssteder for insekter.

Hvidløg

Hvidløg er en anden stærk duftende element, der afviser både edderkopper og myrer. Hvis du vil bruge, knuse et par hvidløgsfed og læg omkring ydersiden af døre og vinduer. Du kan placere inde så godt, men du står tilbage med en ubehagelig hvidløg lugt rundt i hjemmet, som du ikke ønsker. Skiftevis, Fyld en sprayflaske med omkring 2 kopper vand og 4 tsk hvidløgspulver; Ryst flasken til at opløse pulveret; og spray omkring døre, vinduer og andre indgangssteder.

Diatoméjord

Diatoméjord er en naturlig skadedyrsbekæmpelse kontrol produktet let tilgængelige i pest control levering butikker samt mange hardware og hjem forbedring butikker. Det leveres i pulverform og kan være drysses rundt om ydersiden af dit hjem. Pulveret bør ikke indtages, så det er bedst at drys udendørs, især hvis du har børn eller kæledyr i hjemmet, der kunne indtage pulveret.

Pebermynte

Pebermynte fungerer godt til afvise myrer og edderkopper, plus efterlader en frisk pebermynte lugter i hele huset. Hvis du vil bruge pebermynte, knuse en håndfuld af Mint slik til pulver. Knuse møntanstalterne ved at placere dem i en sandwich taske og trykke forsigtigt med en hammer, eller brug din blender eller food processor til at vende Mint slik i pulverform. Drys pebermynte omkring døre og vinduer, eller bruge en pebermynte æterisk olie.